Eyvah eyvah.monitor 10K sistem 27K falan
toplam 35 40 bin gibi bir fiyat. bi bana 3 evkura.
Eyvah eyvah.monitor 10K sistem 27K falan
keşke hakkım olsa. 1 ay geçti iade mümkün değilBuradaki arkadaşlara bütçe belirtip hareket etseydiniz paranızın hakkını sonuna kadar vereceğim bir sistem toplarlardı iade edebiliyorsanız edin daha iyisini toplamak için yardım edelim ileride daha çok sıkıntı çıkarır yine çıkan cebinizden çıkar
Hocam o fiyata bin kat daha iyisini alırdınızmonitor 10K sistem 27K falan
kuzenim 2. el topladı 3090 ti 32 ram bembeyaz bi sistem 25 bine nakitle tabi faiz yok.Hocam o fiyata bin kat daha iyisini alırdınız
Hocam o fiyata bin kat daha iyisini alırdınız
Sistem özelliklerini biliyor musunuz peki sadece ekran kartına bakıp yargılamayalım işlemci ram yenidir belkikeşke hakkım olsa. 1 ay geçti iade mümkün değil
Sistem özelliklerini biliyor musunuz peki sadece ekran kartına bakıp yargılamayalım işlemci RAM yenidir belki
Arkadaş sizin sistemi sormuş.i7 12 nesil sanırım anakart MSI ekran kartı ASUS'a ait. 512 SSD bende tam bilmiyorum ama uygun fiyata topladı o kesin. Yani ben bu paraya efsane bir sistem toplardım ama elden taksitle alabiliyorum sadece. Oda faizli oluyor. Sonra bir de sistem sıkıntılı çıkıyor. Bana Fdos denmişti ohbe Windows 10 kurarım dedim. Adamlar Windows 11 yüklü verdi.
Diğer parçalar ekran kartına nazaran daha iyi görünüyor sistemin tek yamuğu ekran kartıi7 12 nesil sanırım anakart MSI ekran kartı ASUS'a ait. 512 SSD bende tam bilmiyorum ama uygun fiyata topladı o kesin. Yani ben bu paraya efsane bir sistem toplardım ama elden taksitle alabiliyorum sadece. Oda faizli oluyor. Sonra bir de sistem sıkıntılı çıkıyor. Bana Fdos denmişti ohbe Windows 10 kurarım dedim. Adamlar Windows 11 yüklü verdi.
bu arada hocam ekran kartı 55 derecenin üstüne çıkmadı o çok iyi ama 7/24 çalışıyor fanı. boşta 1 gb a yakın kullanımı var.Eyvah eyvah.
Kart zaten 75W TDP'ye sahip normal değerler kasanın hava sirkülasyonu iyiyse.bu arada hocam ekran kartı 55 derecenin üstüne çıkmadı o çok iyi ama 7/24 çalışıyor fanı. boşta 1 gb a yakın kullanımı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.