Qualcomm 8 Çekirdek Üzerinde Çalışıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Geçtiğimiz günlerde Snapdragon 820 işlemcisini tanıtan Qualcomm, şimdi de 8 çekirdekli bir model geliştiriyor. Qualcomm mühendisleri işlemcilerini genellikle 4 çekirdekli olarak tasarlıyor. ARM mimarisi kullanılan işlemcilerin çekirdek mimarisi tasarımları Qualcomm tarafından özel olarak hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde resmen tanıtılan yeni Snapdragon 820 modelinde de bu gelenek bozulmadı. İşlemcinin barındırdığı 4 çekirdek, özel tasarım 64-bit Kryo serisi

Qualcomm 8 Çekirdek Üzerinde Çalışıyor Technopat

Daha fazlası...

Abi yalnız tamindirde ( reklam amaçlı değil ) gördüm snapdragon 820 ile yumurta pişirmek mümkün yazıyordu çekirdekten daha çok soğutmaya önem vermeliler.

Ali bey biraz konu disina cikiyorum kusura bakmayin. Size bir sorum olacak. Ben monitor alacagim ve sizin incelediginiz "ViewSonic 24" VG2401MH" Marka monitor'un kutu icerisinden Displayport kablosu cikiyormu acaba?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı