mburaktekin
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Microsoft Store'da indirim mevcut, oradan alabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox ile oynamistim, guzel oyun. Bu fiyata kacirilmaz.
Hikaye işlemesinde bazı sıknıtılar var ama bence güzel bir oyun. Bu fiyata ise harika.Çok iyi bir oyun olduğunu düşünmemekle birlikte bir şişe koladan daha ucuza satıldığı için kaçırmayın. Beğenmeseniz bile oynar geçersiniz. Sonuçta TPS türünün en iyi temsilcilerinden olan Remedy'nin ellerinden çıkma bir oyun.
Almak isteyen arkadaşlar için link koysaydın keşke daha rahat ulaşım imkanı olurdu.
Almak isteyen arkadaşlar için link koysaydın keşke daha rahat ulaşım imkanı olurdu.
Sağolun link koydunuz da ben konu sahibinin koyması için söylemiştim. Malum konuyu ilk açtığınızda linki görmekle konu içinden linki görmek farklı oluyor.Quantum Break ürününü satın al | Xbox
From Remedy Entertainment, the masters of cinematic action games such as Max Payne and Alan Wake, comes Quantum Break, a time-amplified suspenseful blockbuster. The Quantum Break experience is part game, part live action show—where decisions in one dramatically affect the other.www.xbox.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.