Quantum Gaming PG27 alınır mı?

Yiğit Ksp

Hectopat
Daha fazla  
Monitör arayışındayken ucuza Hz'i yüksek bir monitör ancak ne videosu ne de incelemesi var hakkında. kullananı bile duymadım. şu anda da 6.5kya kadar düşmüş (indirim) sizce güvenip alınır mı? Yoksa farklı bir şey denenir mi 300Hz bandına göre bütçesi gayet güzel geliyor göze.

Bu fiyata bu ürünü verebiliyorlarsa illaki bir eksiği vardır. Ben olsam kesinlikle uzak dururdum. ASUS, Samsung, AOC, Philips gibi markaların 60 Hz monitörünü bile kullanır ama bunu düşünmezdim. Bütçe arttırıp veya özellik kısıp uzun ömürlü, kaliteli bir ürün tercihen daha mantıklı olacaktır.

Bütçe kısıtlı olduğundan tercih ettim yoksa haklısınız kesinlikle uzak durulmalı ama FPS oyunları oynadığım için de 300Hz kısmı biraz göz boyuyor.

Bütçe kısıtlı olduğundan tercih ettim yoksa haklısınız kesinlikle uzak durulmalı ama FPS oyunları oynadığım için de 300Hz kısmı biraz göz boyuyor.

Evet ama bu fiyata diğer markalar 300 Hz veremezken bu nasıl veriyor? Düşünmek lazım. Biraz bütçe arttırıp en azından 280 Hz bir monitöre yönelebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…