"R" dönüşü nasıl yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çıkan adamlara fırsat verilmedi ki yerine kimin geleceğini görelim veya yapabiliyor mu görelim. Muharrem İnce mesela, denenebilirdi. Yapamıyor mu? Diğer seçimde postalarsın.

Diğer seçim dediğin süre ne kadar çok uzun bir süre.

Yukarıda söyledim ya Ekrem gibi insanlar gelebilir.

Seçim öncesi söylemler ile seçim sonrası yaptığı işler milleti kapının önüne koydu bu adam bize dürüst kişiler lazım.

Sürprizbozan: Sadece vicdanına göre izle
Evet bu videoyu önceden izledim fikrim ise aynı 12.00 de ki dayı.
Ne demek istediğini anladım.
Ama soruyorum sana; Davutoğlu veya Babacan, ikisi de yeni bir parti kurdu. Şu an bir sıkıntıları yok, gayet iyi ilerliyorlar. Sen şu an "adam yok ki" diye oy veriyorsun. Peki bu adamları dener misin?

Yarın bir gün oy verdiğin adam çıkıp "Bana ihanet ettiler, partimden ayrıldılar, fetöcü, pkklı" vs dediğinde yine gidip oy verdiğin adamı sorgulamadan kör kütük oy mu atacaksın yoksa, "birader iyi hoş diyorsun da zamanında sen de olduğun partiden yani Erbakan'ın partisinden ayrılıp yeni parti kurdun o zaman sen de mi ihanet etmiş oluyorsun?" Diye sorgulayıp rakiplerini test etmek isteyecek misin?

Emin ol aynı fikirdeydim hala da öyle.

Peki bu adamları dener misin?

Hocam daha yeni kuruldu bir seçimler olsun.
Ayrıca sizin gibi düzgün konuşan birisi ile daha çok konuşmak isterim.
 
Diğer seçim dediğin süre ne kadar çok uzun bir süre.
Kötü gidişatı erken seçim ile durdurmaya çalışabilirsin, uzun süre beklemeyebilirsin. Ama bunun için tek adamlık devlet yönetimi anlayışından çıkılması gerekir.
Parlementer sistem bu yüzden var, eğer iktidar kötü gidiyorsa meclis devreye giriyor ve erken seçim için hazırlıklara başlanıyor.

Şu an yaşanılan sıkıntılar tek adamlık olmadan önce olsaydı erken seçim çoktan gelmişti.
 
Ama ben hala bazı kişileri anlamıyorum örneğin daha önce ki konularda video da birisi onun damadını yaptığı iha olmasın falan diyordu biz işini düzgün yapan kişiyi sırf bu yüzden kötüleyeceksek ne yapalım örneğin sosyal medya bu fişek patlamasın da birileri yoruma onların eğlence hakkı yok mu yazmış ben sosyal medya kullanmıyorum ama bu doğru ise kesinlikle daha çok denetlenmeli. Kimisi de ben arkadaşlarımın fotosuna bakıyorum diyor sonra da fikir özgürlüğümüz gidiyor tek amacı takipci sayısı olan kişinin ne fikri olabilir. Ama şunu da es geçemem hakaret olayı ne kadar hızlı dönüş aldı hayret etttim doğrusu.
 
Hocam daha yeni kuruldu bir seçimler olsun.
Ayrıca sizin gibi düzgün konuşan birisi ile daha çok konuşmak isterim.
İnsanlar ayrıştırılarak birleştirilmez. O yüzden her kesime hitap etmek önemli. Umarım bu dili kullanabilen bir siyasetçi gelir. (Elbette teröristlere, bölücülere, örgütlere taviz verilmeyerek)

Konuşmak istersen detaylı da konuşabiliriz neden olmasın.
Steam ID: Steam Community :: SADO
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı