LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 3 Kasım 2021 #21 Teknolog44 dedi: Hangi repack grubunu önerirsiniz? Hangisi daha iyi, sağlam ve güvenilirdir? İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... R. G Mechanics'in sitesi yok o yüzden kullanamıyorum. FitGirl kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2021
Teknolog44 dedi: Hangi repack grubunu önerirsiniz? Hangisi daha iyi, sağlam ve güvenilirdir? İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... R. G Mechanics'in sitesi yok o yüzden kullanamıyorum. FitGirl kullanıyorum.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 3 Kasım 2021 #22 Teknolog44 dedi: Ve RAM ile de. Genişletmek için tıkla... Onun neredeyse her yer ile alakası var. Bir ekran kartıyla çevre bileşenlerinin yok galiba. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2021
Teknolog44 dedi: Ve RAM ile de. Genişletmek için tıkla... Onun neredeyse her yer ile alakası var. Bir ekran kartıyla çevre bileşenlerinin yok galiba.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 3 Kasım 2021 #23 Polorchen dedi: Onun neredeyse her yer ile alakası var. Bir ekran kartıyla çevre bileşenlerinin yok galiba. Genişletmek için tıkla... GPU ile de bağı var.
Polorchen dedi: Onun neredeyse her yer ile alakası var. Bir ekran kartıyla çevre bileşenlerinin yok galiba. Genişletmek için tıkla... GPU ile de bağı var.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 3 Kasım 2021 #24 Djsnake dedi: GPU ile de bağı var. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor?
KS KS Teknolog44 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Thinkpad T430 (corebooted.) i7 3720QM 16GB 1TB SSD Gentoo Linux (hardened, llvm, selinux, luks2, lvm,) Cinsiyet Erkek Meslek Cybersec. (Web Pentester/Bugbounter) 3 Kasım 2021 #25 Polorchen dedi: Onun neredeyse her yer ile alakası var. Bir ekran kartıyla çevre bileşenlerinin yok galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam tehlikedeyiz Repack gruplarından hangisini önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2021
Polorchen dedi: Onun neredeyse her yer ile alakası var. Bir ekran kartıyla çevre bileşenlerinin yok galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam tehlikedeyiz Repack gruplarından hangisini önerirsiniz?
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 3 Kasım 2021 #26 Polorchen dedi: O nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Oyun oynadığın zaman kullanımdan kısar bu yüzden daha düşük performans alırsınız.
Polorchen dedi: O nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Oyun oynadığın zaman kullanımdan kısar bu yüzden daha düşük performans alırsınız.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 3 Kasım 2021 #27 Teknolog44 dedi: Hocam tehlikedeyiz Repack gruplarından hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Fit girl daha yavaş daha temiz ama R.G daha hızlı. Buna göre kararınızı verin. Ben R.G ile kurmuştum MK9'u sıkıntı yaşamadım. (Sağlamindirden indirdim bu arada.) Djsnake dedi: Oyun oynadığın zaman kullanımdan kısar bu yüzden daha düşük performans alırsınız. Genişletmek için tıkla... Daha doğrudan düşündüm ben, haklısınız.
Teknolog44 dedi: Hocam tehlikedeyiz Repack gruplarından hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Fit girl daha yavaş daha temiz ama R.G daha hızlı. Buna göre kararınızı verin. Ben R.G ile kurmuştum MK9'u sıkıntı yaşamadım. (Sağlamindirden indirdim bu arada.) Djsnake dedi: Oyun oynadığın zaman kullanımdan kısar bu yüzden daha düşük performans alırsınız. Genişletmek için tıkla... Daha doğrudan düşündüm ben, haklısınız.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.211 Makaleler 10 Çözümler 1.089 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 3 Kasım 2021 #28 parker26strike dedi: Bu arada unpack süresi sadece HDD ile alakalı değil CPU ile de alakalı. Genişletmek için tıkla... Tabii o da bir etken ama SSD ile de denedim, bayağı fark oldu. FitGirl unpack yaparken ağır sistem kullanıyor ama disk en önemli faktör. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2021
parker26strike dedi: Bu arada unpack süresi sadece HDD ile alakalı değil CPU ile de alakalı. Genişletmek için tıkla... Tabii o da bir etken ama SSD ile de denedim, bayağı fark oldu. FitGirl unpack yaparken ağır sistem kullanıyor ama disk en önemli faktör.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.551 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #29 Xatab ölmeseydi halen en iyisiydi. Şu anlık en iyi repack siteleri 1- Dodi repack 2-elamigos 3-rg mechanics
Xatab ölmeseydi halen en iyisiydi. Şu anlık en iyi repack siteleri 1- Dodi repack 2-elamigos 3-rg mechanics
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 28 Ekim 2023 #30 D*di'yi tek geçerim. Hem harika sıkıştırıyorlar hem de setup da sistemi çok zorlamıyor ve hızlı. F*tgirl ise ikinci seçeneğim.
D*di'yi tek geçerim. Hem harika sıkıştırıyorlar hem de setup da sistemi çok zorlamıyor ve hızlı. F*tgirl ise ikinci seçeneğim.