R3 1200 AF sisteme hafif oyunlar için işletim sistemi önerisi

sjsjemrullahsjsj

Megapat
Kek günü
Daha fazla  
Arkadaşlar zaman zaman drop yaşıyorum, gerek oyunlarda gerek Google'da gezerken. Hafif Valorant ve LoL tarzı oyunları oynatacak işletim sistemi önerilerinizi alabilir miyim? Modlanmış da olabilir.

Arkadaşlar zaman zaman drop yaşıyorum, gerek oyunlarda gerek Google'da gezerken. Hafif Valorant ve LoL tarzı oyunları oynatacak işletim sistemi önerilerinizi alabilir miyim? Modlanmış da olabilir.

Temiz Windows 10 Pro veya Windows 10 2021LTSC kurup AtlasOS Playbook'u atabilirsin.

Kanka ne alaka diyebilirsin ama, kullandığın diskte sıkıntı olabilir. Sağlık taraması yapabilirsin, benzer durumu yaşamıştım.

İşlemci çöp, FPS takıntım yok diyorsanız mümkünse R5 5500'e geçin ilaç gibi gelir.

Doğru diyosun hocam vallahi ama gerek yok o kadarına ya teşekkür ederim.

Kanka ne alaka diyebilirsin ama, kullandığın diskte sıkıntı olabilir. Sağlık taraması yapabilirsin, benzer durumu yaşamıştım.

SFC scannowdan bahsediyosun sanırım denedim olmadı o maalesef.

ggOS kullanabilirsin.

ggOS çok methediliyor atlas OS ile arasında kaldım. Açıkçası.

Doğru diyosun hocam vallahi ama gerek yok o kadarına ya teşekkür ederim.

SFC scannowdan bahsediyosun sanırım denedim olmadı o maalesef.

ggOS çok methediliyor atlas OS ile arasında kaldım. Açıkçası.

GgOS'u bilmiyorum ama AtlasOS hem açık kaynak hem de güvenlik yapmalarını kapatmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı