UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 31 Mayıs 2020 #11 Neden gerek olmasın? Belki overclock yapmak isteyebilir arkadaş.
Aratus Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 385 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #12 pilavyer dedi: Evet. 1600AF yaparak aldım. Süreci öğrenmek isterim. Genişletmek için tıkla... yaklaşık 3 haftaya eline ulaşır 2.hafta kargoya veriyorlar 3.hafta geliyor UBerk dedi: Neden gerek olmasın? Belki overclock yapmak isteyebilir arkadaş. Genişletmek için tıkla... Evet Düşünseydim Dediğin Doğru Öyle Yapardım
pilavyer dedi: Evet. 1600AF yaparak aldım. Süreci öğrenmek isterim. Genişletmek için tıkla... yaklaşık 3 haftaya eline ulaşır 2.hafta kargoya veriyorlar 3.hafta geliyor UBerk dedi: Neden gerek olmasın? Belki overclock yapmak isteyebilir arkadaş. Genişletmek için tıkla... Evet Düşünseydim Dediğin Doğru Öyle Yapardım
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 31 Mayıs 2020 #13 UBerk dedi: Neden gerek olmasın? Belki overclock yapmak isteyebilir arkadaş. Genişletmek için tıkla... Overclock yapmak istese zaten baştan alırdı sadece overclock farkı için fiyat farkı değmez.
UBerk dedi: Neden gerek olmasın? Belki overclock yapmak isteyebilir arkadaş. Genişletmek için tıkla... Overclock yapmak istese zaten baştan alırdı sadece overclock farkı için fiyat farkı değmez.