R3 1200 - RX 580 sisteme FiveM için yükseltme önerisi

Posei

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hayırlı günler. Öncelikle bilgisayar donanımlarım
Ryzen 3 1200
RX 580 8 GB
8 GB 3000MHz RAM
Bu sistemle FPS pack yüklememe rağmen çok drop yiyorum. Aklımdaki işlemciyi Ryzen 5 2600/3600 ve RAM'i de 16 GB yapmak. Sizce yeterli olur mu? Bütçem çok yok ve bu parçaları ikinci el alacağım. Daha mantıklı ve iş görecek fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyunda drop yiyorsunuz zaten 8 GB RAM devri bitti bitecek 16 GB RAM mantıklı olur işlemci olarak Ryzen 5 3600 veya eğer bütçeniz varsa 3600X sizi bir süre idare edecektir espor oyunlarında sorun yaşamazsınız fakat AAA oyunlara ekran kartınız yetersiz kalacaktır.

Hangi oyunda drop yiyorsunuz zaten 8 GB RAM devri bitti bitecek 16 GB RAM mantıklı olur işlemci olarak Ryzen 5 3600 veya eğer bütçeniz varsa 3600X sizi bir süre idare edecektir espor oyunlarında sorun yaşamazsınız fakat AAA oyunlara ekran kartınız yetersiz kalacaktır.
Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkürler, başlıkta belirttim. Fivem (GTA5) için

Merhaba hayırlı günler. Öncelikle bilgisayar donanımlarım.
Ryzen 3 1200.
RX 580 8 GB.
8 GB 3000MHz RAM.
Bu sistemle FPS pack yüklememe rağmen çok drop yiyorum. Aklımdaki işlemciyi Ryzen 5 2600/3600 ve RAM'i de 16 GB yapmak. Sizce yeterli olur mu? Bütçem çok yok ve bu parçaları ikinci el alacağım. Daha mantıklı ve iş görecek fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

3600 genel olarak 5600 fiyatına yakın oluyor 5600 + 16 GB RAM yükseltmesi bayağı bir FPS artışı sağlayacaktır.

Bütçeniz dahilinde güzel yükseltme olur o zaman hocam. RAM'i en kısa sürede yükseltmenizi öneririm boşta bile 2.5GB-3GB RAM tüketiyor Windows. İşlemcinizi satıp 8 GB daha ekleyebilirsiniz aşağı yukarı benzer fiyattalar 8 GB RAM ile.

Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkürler, başlıkta belirttim. FiveM (GTA 5) için.

Görmemişim özür dilerim evet FiveM de sorun yaşamazsınız arkadaşlar 5600 önermişler onu alırsanız daha iyi olur tabii ben direk minimum bütçeden yola çıkarak tavsiye verdim.

Görmemişim özür dilerim evet FiveM de sorun yaşamazsınız arkadaşlar 5600 önermişler onu alırsanız daha iyi olur tabii ben direk minimum bütçeden yola çıkarak tavsiye verdim.

Ryzen 5 3600'ün ikinci elleri 2 civarında. O fiyat aralığında bütçem var, RAM dahil değil. Şu anlık işlemci odaklı bakıyorum.

2bin civarına 3600 bulursanız alabilirsiniz gayet güzel bir işlemci.

boş ram slotunuz varsa uyumlu bir 8gb ram alıp takarsanız mükemmel olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı