R3 1200 sistemde kasa çalışıyor fakat klavye mouse ve ekran çalışmıyor

metwk

Femtopat
Katılım
13 Ağustos 2022
Mesajlar
4
Ekran kartı
ASUS GT1030
Anakart
ASUS Prime A320M-E
İşlemci
AMD R3 1200
Başlıkta da belirttigim gibi klavye mouse ve ekran çalışmıyor. Benzer konulara baktım RAM'i silgi ile temizle, slot degistir gibi secenekleri denedim fakat hâlâ aynı.
 

Dosya Ekleri

  • 20220813_122430073.jpg
    20220813_122430073.jpg
    150,4 KB · Görüntüleme: 10
KS
KS
metwk

metwk

Femtopat
Katılım
13 Ağustos 2022
Mesajlar
4
Tek tek ayrı yerlere tak denemediysen RAM'leri.
İşlemciyi sök ve tekrar tak.
BIOS pilini çıkart 15 dakika kadar.

Ayrı yerlere takmayı denedim olmadı şimdi BIOS'u çıkartıp bekleyeceğim, teşekkür ederim.

Tek tek ayrı yerlere tak denemediysen RAM'leri.
İşlemciyi sök ve tekrar tak.
BIOS pilini çıkart 15 dakika kadar.

Sorun devam etmekte.

Güncelleme: Başka bir klavye ve mouse takınca çalışıyor fakat görüntü hala kapalı.
 
Son düzenleme:

Claiser

Hectopat
Katılım
24 Mart 2018
Mesajlar
11
Ekran kartı geriye kalıyor bu hesaba göre o halde. Eğer klavye bağladığınızda "Caps" veya "Num Lock" tuşları çalışıyor ise. (Yani aslında hem görüntü alıyorsun hem de anakart+RAM+işlemci düzgün çalışıyor.)
 
KS
KS
metwk

metwk

Femtopat
Katılım
13 Ağustos 2022
Mesajlar
4
Ekran kartı geriye kalıyor bu hesaba göre o halde. Eğer klavye bağladığınızda "Caps" veya "NumLock" tuşları çalışıyor ise. (Yani aslında hem görüntü alıyorsun hem de anakart+RAM+işlemci düzgün çalışıyor.)

Fakat normal olarak kullandığım ekipmanları takınca onlar aktif olmuyor, bunun sorunu nedir?

Güncelleme: Belirttiğiniz tuşlara bastım fakat ışıkları yanmadı sanırım anakarttan kaynaklanan bir sorun.
 
Son düzenleme:
Yukarı