R3 1200 sisteme 800 TL mid Tower kasa önerisi

Bütçe
800

Koneko Toujou

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Herkese iyi sosyaller.

Kasanın çok ahım şahım olmasına gerek yok. Sadece istediğim özellikler hava akışının düzgün olması bakımından mesh ön panel. Kapanması yeterli fan ışıkları ( renk değişmesine gerek yok kapansa yeter) sonuncusu da sessiz olması. Bütçem 800 TL önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• Ryzen 3 1200.
  • ASUS GTX 560 Ti.
  • Aerocool 600W VX Plus.
  • Gigabyte B450M S2H.
  • Adata XPG D30 8 GB 3200 MHz.
  • WD Blue 1 TB HDD.
  • Kingston 128 GB SSD.

Bütçeni arttırıp bu kasaya bakabilirsin:

Bütçemi arttırabilsem zaten böyle bir konu açamazdım. Aerocool Aero One Duo kasasını alacaktım fakat fiyatı 800 TL'yi geçtiği için alamayacağım.

Bütçemi arttırabilsem zaten böyle bir konu açamazdım. Aerocool Aero One Duo kasasını alacaktım fakat fiyatı 800 TL'yi geçtiği için alamayacağım.
Bu kasayı alabilirsin.

2. el olarak bu kasada alınabilir:

Bu kasayı alabilirsin.

2. el olarak bu kasada alınabilir:

Dark Diamond Pro düşünüyordum fakat kasanın RGB ışıkları kapanmıyor bu yüzden almaktan vazgeçtim. Cooler Master kasada ise hava akışı stabil olur mu pek emin olamıyorum ön taraf kapalı gibi gözüküyor, sessizliği de önemli tabii uçak gibi ses çıkarmaması lazım.

Düzenleme 2. kasa çok küçük geldi başka bir seçenek var mı?

Son düzenleme:
Dark Diamond Pro düşünüyordum fakat kasanın RGB ışıkları kapanmıyor bu yüzden almaktan vazgeçtim. Cooler Master kasada ise hava akışı stabil olur mu pek emin olamıyorum ön taraf kapalı gibi gözüküyor, sessizliği de önemli tabii uçak gibi ses çıkarmaması lazım.

Düzenleme 2. kasa çok küçük geldi başka bir seçenek var mı?
Bu kasa var:

Bu kasa var:

Bu güzel gibi gözüküyor. Peki Gametech X-Coler Mesh Panel ARGB ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe buna ne dersiniz?

Bu kasanın fanları kötü, hava akışı iyi değil. Bu bütçede alabileceğiniz en iyi kasa Dark Diamond Pro'ya da Cooler Master masterturbox MB311l.

Cooler Master biraz fazla küçük, Dark Diamond'un da ışıkarının kapanması sıkıntı bu yüzden farklı modellere bakma taraftarıyım. Yine de önerileriniz için teşekkürler.

Bu kasa var:

Bu kasanın en üstüne bir adet daha fan eklenebilir mi? Işıklar kapanabilir mi? Bir de son olarak çok ses çıkarır mı?

Bu kasanın en üstüne bir adet daha fan eklenebilir mi? Işıklar kapanabilir mi? Bir de son olarak çok ses çıkarır mı?
Sanırım ışıkları kapatılamıyor. Fan konusunda bilgim yok. Kasa gayet sessiz çalışıyor. Buradan Teknobiyotiğin inceleme videosunu izleyebilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni konular

Geri
Yukarı