R3 1200AF ve GT 1030 sistem alınır mı?

Tamamdır kardeşim benim çok teşekkür ederim. Bir sorum daha vardı onu da cevaplar mısın?Benim şimdi Monitörüm ve Kasa da HDMI girişi var. Ben monitörü ve kasayı HDMI girişi ile bağlasam güç kablosunu da sadece kasa ve prize taksam çalışır ve bilgisayarı oynarım demi sıkıntısız? İlk defa masaüstü kullanacağım için bilmiyorum.
 
Beyler yorumlarınızı dikkate alarak ürünün siparişini iptal ettim. Bana önerebileceğiniz Monitör dahil 4300 TL’lik sistem var mı? İyi bir sistem? Cevaplarınızı bekliyorum. Bu arada kasanın içinde ki her şeyin montajı yapılmış ve test edilmiş istiyorum öyle bir site vs varsa önerir misiniz?
 
Monitör olarak bunu öneririm. Hazır sistem zorunlu mu?

Beyler yorumlarınızı dikkate alarak ürünün siparişini iptal ettim. Bana önerebileceğiniz monitör dahil 4300 TL’lik sistem var mı? İyi bir sistem? Cevaplarınızı bekliyorum. Bu arada kasanın içinde ki her şeyin montajı yapılmış ve test edilmiş istiyorum öyle bir site vs varsa önerir misiniz?
 
Hocam hazır sistem zorunlu ya. Hiç mi bulamayız iyi bir sistem? 3500 3600 TL’lik kasa?

RX550'li sistemler var ama tek tek toplayarak RX560'lı bir ssitem yaparız. Parça parça almaktan çekinmeyin bu kadar. Technopat'ın bir sürü viedosu var şurda 2 parça birleştirmemek için %20 %30 performans farkından vazgeçmeyin.
 
Benim de bütçem bu kadardı pc için, o yüzden bayağı araştırmıştım. 3500-3600 bütçe için bence en iyi hazır sistem bu, ama arkadaşlar yardımcı olursa parça parça toplarsanız daha avantajlı olabilir tabi ki.
 

Geri
Yukarı