R3 1300X işlemci AMD 6670HD ekran kartına uyar mı?

Cheo

Centipat
Yer
Bursa
Sistem topluyorum idarelik ekran kartı takmak istiyorum yeni ekran kartı alana kadar işlemcim Ryzen 3 1300X anakart A320M ekran kartıda AMD Radeon 6670HD.
Sisteme taktığımda görüntü gelir mi, veya bir sıkıntı çıkarır mı? Yani uyumlu olur mu?

Anladığım kadarıyla elinde halihazırda bulunan bir ekran kartı var ve yenisini alana kadar bilgisayara takayım çalışsın diyosun. Buraya kadar problem yok. Ekran kartı sisteminle sorunsuz çalışacaktır. Fakat bu ekran kartını alayım, daha iyisini alana kadar idare etsin diye satın alacaksan sakın öyle bir hataya düşme :)

Anladığım kadarıyla elinde halihazırda bulunan bir ekran kartı var ve yenisini alana kadar bilgisayara takayım çalışsın diyosun. Buraya kadar problem yok. Ekran kartı sisteminle sorunsuz çalışacaktır. Fakat bu ekran kartını alayım, daha iyisini alana kadar idare etsin diye satın alacaksan sakın öyle bir hataya düşme :)

Çok teşekkür ederim. Başta belirttiğiniz gibi, ekran kartı kenarda yatıyordu. Yeni PC topladığımda idarelik çalışsın diye takacaktım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı