Daha yeni bir video izleyerek bu yorumu yaptım. Bazen fps 70 civarlarına düşüyor. FPS oyunu olduğu için söyledim.120-140 arası ucu ucuna teriminden çok uzak bence.
Daha yeni bir video izleyerek bu yorumu yaptım. Bazen fps 70 civarlarına düşüyor. FPS oyunu olduğu için söyledim.120-140 arası ucu ucuna teriminden çok uzak bence.
O PSU'yu almayın. Valorant'a yetecektir PUBG'de ne alır bilmiyorum.
Daha yeni bir video izleyerek bu yorumu yaptım. Bazen FPS 70 civarlarına düşüyor. FPS oyunu olduğu için söyledim.
Anladım doğrudur. Ben deneyimlemedim. 1080P low ayarlarda o değerleri gördüğüm için yorum yaptım.Daha demin çıktım oyundan. Ani 70FPS'lere düşüş hiç olmadı en az 110 gördüm.
Doğrudur.Bir de arakadaşın RAM'leri 3600MHz. Ben 3000MHz kullanıyorum.
Bu Power'den ben çok sattım. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Siz ne gibi bir sorunla karşılaştınız.
Hayır bu parçaları piyasa değerinin altına uygun fiyatla kutusu açılmamış şekilde aldım yani ramleri 3000 mhz alacak olsam bile daha fazla öderdim. Sadece ekran kartı alamam şu an bütçe kısma durumu yok yaniBana mı öyle geliyor yoksa en önemli parçalardan kısıp diğerlerine mi ayırdın?
Bir arkadaşım da var kapalı kutu duruma göre onu alacağım.Merhaba PUBG oynatıyor. Emülatör zaten belli bir FPS verıyor. Ryzen 3 2200G işlemci buldun mu? F
PSU hakkında kötü deneyimleriniz var ise paylaşır mısınız duruma göre değiştiririm kutusu hala kapalı.O PSU'yu almayın. Valorant'a yetecektir PUBG'de ne alır bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.