Öncelikle merhabalar, laptop'ta çok fazla problem yaşamaya başlayınca masaüstü bilgisayar almaya karar verdim. Açtığım konuda böyle bir sistem önerdiler:
En ucuz AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
RAM'den 2 tane almam gerektiğini söylediler.
Böyle oyunları oynamayı aşırı seviyorum ve oyunun aynısını oynuyorum. Yukarıdaki verdiğim sistem ile bu oyunu oynarken yayın yapma ihtimalim var mı? Bu arada laptopta kullandığım SSD'yi sisteme takmayı düşünüyorum, 60Hz bir monitör alacağım ya da laptopu monitör olarak kullanacağım. Eksik bir şey varsa söyleyebilir misiniz? Benim tek emin olmak istediğim bu sistem ile yayın yapabilir miyim?
Yayın işi işlemcinin gücüyle doğru orantılı bu yüzden mümkünse Ryzen 5 3400g ye yönel apusu bir yana kendi başına gerçekten güçlü bir işlemci. Sıfır Ryzen 3 2200g' yerine ikinci el olsa bile Ryzen 5 3400g alınmalı bence.
Yayın işi işlemcinin gücüyle doğru orantılı bu yüzden mümkünse Ryzen 5 3400G'ye yönel APU'su bir yana kendi başına gerçekten güçlü bir işlemci. Sıfır Ryzen 3 2200G' yerine ikinci el olsa bile Ryzen 5 3400G alınmalı bence.
Toplama bilgim o kadar da iyi değil düşük bütçeli idare edebileceğim oyun oynayabileceğim bir konu açtım ve böyle bir sistem önerdiler bende biraz araştırdım ve APU bir sistem olduğunu öğrendim. RAM MHz'leri böyle sistemlerde aşırı önemli oluyormuş ve RAM'ların çift kanal olması zorunlu yapılan testlere göre tek slot 16 GB RAM CS:GO'da 37FPS verirken çift slot 8 GB RAM (aynı MHz) 140-150FPS'lere kadar varabiliyor zaten oyunları 1080p oynamıyorum 720p gibi ayarlarda oynuyorum sizin önerdiğiniz bir kasa var mı sanki kasa çok kaba ve pahalı gibi geldi.
Bunu ben önermiştim önerdiğim bir sistemi gerçekten alan olmaz sanıyordum, evet yayın yapılır ama internet hız testi yapıp sonuçları atarsanız daha doğru bir sonuca ulaşırsınız.