Falsey
Kilopat
- Makaleler
- 2
Öncelikle merhabalar, laptop'ta çok fazla problem yaşamaya başlayınca masaüstü bilgisayar almaya karar verdim. Açtığım konuda böyle bir sistem önerdiler:
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
RAM'den 2 tane almam gerektiğini söylediler.
Böyle oyunları oynamayı aşırı seviyorum ve oyunun aynısını oynuyorum. Yukarıdaki verdiğim sistem ile bu oyunu oynarken yayın yapma ihtimalim var mı? Bu arada laptopta kullandığım SSD'yi sisteme takmayı düşünüyorum, 60Hz bir monitör alacağım ya da laptopu monitör olarak kullanacağım. Eksik bir şey varsa söyleyebilir misiniz? Benim tek emin olmak istediğim bu sistem ile yayın yapabilir miyim?
AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Aerocool 400 W CS-102 AE-CS102-400 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Aerocool 400 W CS-102 AE-CS102-400 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Biostar A320MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Biostar A320MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar A320MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 976,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Böyle oyunları oynamayı aşırı seviyorum ve oyunun aynısını oynuyorum. Yukarıdaki verdiğim sistem ile bu oyunu oynarken yayın yapma ihtimalim var mı? Bu arada laptopta kullandığım SSD'yi sisteme takmayı düşünüyorum, 60Hz bir monitör alacağım ya da laptopu monitör olarak kullanacağım. Eksik bir şey varsa söyleyebilir misiniz? Benim tek emin olmak istediğim bu sistem ile yayın yapabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör: