R3 2200G sistem hata vermeden oyundan atıyor

Manjero

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi sosyaller.

Başlıkta da belirtiğim gibi. Tüm oyunlardan atma sorunu vardır.
Bazen giriş ekranında, bazen ise saatler sonra bu olay gerçekleşmektedir. Process Monitor ile, hata raporu aldım. Konuya sabitleyeceğim.

Ekran kartı driver güncel.
BIOS güncel.
Sorunun en azından ana donanımlar ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Çünkü; 5-10 dk arası FurMark ile hiçbir hata almıyorum. Ya da PC'de herhangi başka işlem yaparken bir problem yok. Ama şüphelendiğim konularda var. Darboyaz veya RAM kapasite yetersizliği.

Sistem.
Winmdows 10-güncel
Ryzen 3 2200G-temizlik ve macun bakımları yapıldı.
RX 580 4 GB-thermal pad ve macun bakımları yapıldı.
Sharkoon 650W 80+ bronz PSU-güç konusunda bir yetersizlik yok.
G.Skill Ripjaws DDR4 2666 MHz RAM-ramtest yapıldı sorun yok.
ASUS A320HM-K anakart-hiçbir arıza ışığı yanmıyor.
WD Black 1 TB 7200 hard disk-sağlık 100.
Hi-Level 128 GB SSD-sağlık 98.

Process Monitor hata raporu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese iyi sosyaller.

Başlıkta da belirtiğim gibi. Tüm oyunlardan atma sorunu vardır.
Bazen giriş ekranında, bazen ise saatler sonra bu olay gerçekleşmektedir. Process Monitor ile, hata raporu aldım. Konuya sabitleyeceğim.

Ekran kartı driver güncel.
BIOS güncel.
Sorunun en azından ana donanımlar ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Çünkü; 5-10 dk arası FurMark ile hiçbir hata almıyorum. Ya da PC'de herhangi başka işlem yaparken bir problem yok. Ama şüphelendiğim konularda var. Darboyaz veya RAM kapasite yetersizliği.

Sistem.
Winmdows 10-güncel
Ryzen 3 2200G-temizlik ve macun bakımları yapıldı.
RX 580 4 GB-thermal pad ve macun bakımları yapıldı.
Sharkoon 650W 80+ bronz PSU-güç konusunda bir yetersizlik yok.
G.Skill Ripjaws DDR4 2666 MHz RAM-ramtest yapıldı sorun yok.
ASUS A320HM-K anakart-hiçbir arıza ışığı yanmıyor.
WD Black 1 TB 7200 hard disk-sağlık 100.
Hi-Level 128 GB SSD-sağlık 98.

Process Monitor hata raporu.

R3200G kullandım o kart 570 zor yetiyor ben 560 ile kullanmıştım 580 için darboğaz yapıyor diye düşünüyorum.

R3200G kullandım o kart 570 zor yetiyor ben 560 ile kullanmıştım 580 için darboğaz yapıyor diye düşünüyorum.
Bende darboğaz olduğunu düşünüyorum. Fakat, şu sıralar bütçe sorunu var. O yüzden iadere ediyorum. R3 3100 Upgrade yapacağım. Acaba farklı bir sorun olarak ekran kartı vram kaynaklı olabilir mi? Gerçi öyle kallavi oyunlar değil. DİSHONERED 2, SEKİRO,MORTAL KOMBAT X vs..

Bende darboğaz olduğunu düşünüyorum. Fakat, şu sıralar bütçe sorunu var. O yüzden iadere ediyorum. R3 3100 upgrade yapacağım. Acaba farklı bir sorun olarak ekran kartı VRAM kaynaklı olabilir mi? Gerçi öyle kallavi oyunlar değil. Dishonered 2, Sekiro, Mortal Kombat X vs.

VRAM kaynaklı olduğunu sanmam 2023 yılında çıkan AAA oyunlar hariç 4 GB VRAM yeterli oluyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı