R3 2200G Sistem önerisi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1800 TL bütçem var. Bilgisayarım bozulduğu için yeni parçalar almam lazım. Düşüncem Ryzen 3 2200G APU bir sistem toplamak. PSU 300W önerilerinizi bekliyorum. Eğer DDR3 bir anakart önerirseniz DDR3 8 GB RAM elimde var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçeyi biraz aşman lazım. attığım ramdan 2 adet alırsan çift kanal ram olmuş olur veya 2 adet 4 gb ram de olabilir çünkü apularda çift kanal ramlar çok etkiliyo

Bütçeyi biraz aşman lazım. Attığım RAM'dan 2 adet alırsan çift kanal RAM olmuş olur veya 2 adet 4 GB RAM de olabilir çünkü APU'larda çift kanal RAM'lar çok etkiliyor.

Doğru APU sistemlerde çift kanal etkiliyor.

Merhaba arkadaşlar 1800 TL bütçem var. Bilgisayarım bozulduğu için yeni parçalar almam lazım. Düşüncem Ryzen 3 2200G APU bir sistem toplamak. PSU 300W önerilerinizi bekliyorum. Eğer DDR3 bir anakart önerirseniz DDR3 8 GB RAM elimde var.

Hocam 2200G işlemci DDR4 anakart destekliyor.
DDR3 bir RAM takamazsınız.

Hocam aferdesiniz de o kasa nedir?

Hocam o bütçeye zor işlemci tek başına 927 TL zaten.
2. el parçalara bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı