R3 2200G ve RX570 4 GB PUBG kasma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Nurullah Şahin

Centipat
PUBG'de FPS düşmesi yiyorum. Çok fazla özellikle, ucaktan atlarken ve yere inince de aşırı artıyor. PC özellikleri: R3 2200 g ROG STRIX RX570 anakart B450M 500W Power 8 GB 2400 MHz RAM. Her şey güncel, denemediğim driver kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS özel yap 300'e al V-Sync ac dokuyu ise düşüğe al daha iyi olacak kasmadan belki kasma drop sorununun çoğunu engelliyor dediklerimin hepsi
Özellikle başlatma seceneginde 8 GB RAM varsa maxMem: 6000 yap 8000 yaparsan RAM'in tamamını kullanır ve kasmalara yol açar.

Son düzenleme:
FPS özel yap 300'e al V-Sync ac dokuyu ise düşüğe al daha iyi olacak kasmadan belki kasma drop sorununun çoğunu engelliyor dediklerimin hepsi
Özellikle başlatma seceneginde 8 GB RAM varsa maxMem: 6000 yap 8000 yaparsan RAM'in tamamını kullanır ve kasmalara yol açar.
teşekkür ederim hayarların hepsini uyguladım baya faydası oldu 75 fps gördüm bekleme alanında sabit

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı