R3 2300X sistem tarayıcı kullanırken bile kasıyor

Daha fazla  
RAM
16GB 2400MHz
Ekran kartı
RX 570 4GB
İşlemci
Ryzen 3 2300X
MacOS Ventura (dual boot) sistem kullanıyorum. Brave tarayıcı ile bir yandan PiP modunda Twitch yayını izlerken bir yandan da Twitter'da veya burada takılıyorum fakat bazen çok kısa aralıklarla, bazen de uzun aralıklarla sistem donuyor. Donma esnasında mouse oynatabiliyorum, yayın sesi kesilmiyor fakat onun dışında her şey donuyor, 5-10 saniye içinde düzeliyor. Tarayıcı değiştirip denedim fakat yine aynı sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
UTBMap.kext
USBToolBox.kext
HoRNDIS9.2.kext
FeatureUnlock.kext
SMCAMDProcessor.kext
AMDRyzenCPUPowerManagement.kext

Bunları sil ve Config dosyana işle.

Ayrıca ekran kartını doğru tanıttın mı dedim ama cevap vermedin? Bu Mac hakkında kısmından görsel yolla. VGA mı ekran katrını kullanıyorsun?

Kusura bakmayın ekran kartı sorunuza cevap vermeyi unutmuşum, sanırım doğru tanıttım. RX 570 ile görüntü alıyorum:

Kextleri silme işlemini de deneyip yazacağım.

EFI'yi bir USB'ye alıp Windows'ta düzenledim ve MacOS'a geçip -USB'siz boot etmek için kullandığım- NO NAME diskindeki EFI'yi sildim. Düzenlediğim EFI'yi atmaya çalıştığımda yeterli alan yok hatası aldım. Disk, içinde bir şey gözükmemesine rağmen yaklaşık 90MB'lık kapasitesinin 70MB'ını kullanılıyor olarak gösteriyor. EFI'yi diske atamıyorum.

USB ile boot edip sistemi açar mısın ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…