R3 2300X sistem tarayıcı kullanırken bile kasıyor

Daha fazla  
RAM
16GB 2400MHz
Ekran kartı
RX 570 4GB
İşlemci
Ryzen 3 2300X
MacOS Ventura (dual boot) sistem kullanıyorum. Brave tarayıcı ile bir yandan PiP modunda Twitch yayını izlerken bir yandan da Twitter'da veya burada takılıyorum fakat bazen çok kısa aralıklarla, bazen de uzun aralıklarla sistem donuyor. Donma esnasında mouse oynatabiliyorum, yayın sesi kesilmiyor fakat onun dışında her şey donuyor, 5-10 saniye içinde düzeliyor. Tarayıcı değiştirip denedim fakat yine aynı sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
Tamam işte USB için dediklerimi yap ve o şekilde boot edip aç sistemi.
Önce ana sorunu çözelim sonra boyut konusuna geliriz.
Kextleri düzenledim ve şu an kullanıyorum, henüz sorun yaşamadım. Teşekkür ederim.
EFI konusunda da, Windows'a geçip Paragon Partition Manager ile EFI diskini formatladım. MacOS'a geçip EFI diskine EFI klasörünü attım. Sorun çözüldü.

Aynı sorunu tekrar yaşamaya başladım. @claus

Son düzenleme:
Kextleri düzenledim ve şu an kullanıyorum, henüz sorun yaşamadım. Teşekkür ederim.
EFI konusunda da, Windows'a geçip Paragon Partition Manager ile EFI diskini formatladım. MacOS'a geçip EFI diskine EFI klasörünü attım. Sorun çözüldü.

Aynı sorunu tekrar yaşamaya başladım. @claus
Hala USB ile sistemi boot ediyorsun değil mi ? Chorme ile test eder misin ?

Hayır, USB olmadan boot ediyorum, OpenCore ekranından seçerek çalıştırıyorum.
Chrome ile deneyip yazacağım.
USB olmadan boot ederke daha önce dediklerimi disk içindeki EFI içine uyguladığına emin misin ?

Evet, tekrar kontrol ettim ve kextler en son düzenlediğim gibi.

Az önce Müzik ve Safari açıkken sistem dondu ve kapandı.
Isı sorunu olabilir. Windows var demişsin. Windows üzerinden ısı değerlerini kontrol eder misin ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı