R3 3100 boşta 66 derece oluyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Ryzen 3 3100 adında bir işlemcim var.İşlemcinin sıcaklığı boşta 48 dereceyken aniden 57 lere yükseliyor sonra yavaşca azalıyor.Böyle en fazla 66 derece olmuş dediğim gibi aniden artıp düşüyor.Normalmidir?Not değerlere HWMonitörden bakıyorum.Stok fan kullanıyorum yük altındaki değerler ise hiç 72 dereceyi geçtiğini görmedim.

Merhaba Ryzen 3 3100 adında bir işlemcim var.İşlemcinin sıcaklığı boşta 48 dereceyken aniden 57 lere yükseliyor sonra yavaşca azalıyor.Böyle en fazla 66 derece olmuş dediğim gibi aniden artıp düşüyor.Normalmidir?Not değerlere HWMonitörden bakıyorum.Stok fan kullanıyorum yük altındaki değerler ise hiç 72 dereceyi geçtiğini görmedim.
Anlık sıcaklık dalgalanmaları normaldir hocam. Yük altında 72 derece gayet iyi. Sorun olduğunu düşünmüyorum.

Yük altında geçmiyorsa sıkıntı yokta boşta 66 sıkıntı gibi duruyor. Bir antivirüs ile tarama yapar mısınız? Kaspersky ve ardından Malwarebytes(doğru yazmışımdır umarım).
Hocam dediğim gibi 66 olmuyor ama 51 ken 66 oluyor aniden sonra düşüyor.Kaspersky Antivirüs var tarama yaptırdım temiz çıktı.

Hocam dediğim gibi 66 olmuyor ama 51ken 66 oluyor aniden sonra düşüyor. Kaspersky antivirüs var tarama yaptırdım temiz çıktı.

Anlık sıcaklık dalgalanmaları normalmiş sanırım önceki arkadaş o şekilde yazmış. Laptop kullandığımdan hakkında bir şey diyemeyeceğim ama hep 66'da durmuyorsa bir sorun yok gibi.

Bende boşta, 41Derece.
Biosda 40Derece
-Seninkisi fazla, Termal macun değiş.
Hemen termal macun değiştir demeye gerek yok.Sen yük altındaki değerleri de bakayım.Benim arkaplanda Antivirüs çalışıyor Hamachi gibi uygulamalar çalışıyor.47 derece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı