R3 3100 ve GT710 sistem Bloodhunt'ta kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10

Necromancerr0

Hectopat
Yer
Lüleburgaz/Kırklareli
Daha fazla  
RAM
Gskill Ripjaws 8 gb 3000mhz (2x8)
SSD veya HDD modeli
HyperX Fury 240 Gb
Ekran kartı
Nvidia Geforce Gt710 2GB
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
AMD Ryzen 3 3100
R3 3100
GT710
16 GB (2x8) RAM
Bloodhunt FPS kaç alırım? Genelde videolarda 3. nesil 4. nesil Intel i3 ya da i5 kullanılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuç benzer olacaktır diye düşünüyorum videolardaki işlemciler de ekran kartını tamamen besleyebiliyor zaten maksimum 15-20 FPS fazla alırsın.

Sonuç benzer olacaktır diye düşünüyorum videolardaki işlemciler de ekran kartını tamamen besleyebiliyor zaten maksimum 15-20 FPS fazla alırsın.

Şöyle birşeyde var ama video kaydı alındığından bir 5 10 FPS daha fazla verir oradaki sistemlerde normal olarak 35 FPS dersek 20 FPS'den 55 FPS kafi.

Şöyle birşeyde var ama video kaydı alındığından bir 5 10 FPS daha fazla verir oradaki sistemlerde normal olarak 35 FPS dersek 20 FPS'den 55 FPS kafi.

Hocam genelde bu videolarda Capture Card kullanıldığından performansa etki eden bir durum olmuyor fakat videolara detaylı bakmadım OBS gibi bir yazılım kullanılıyorsa dediğiniz geçerli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı