Uyarı aldığım için bir saat boyunca yazma yetkim yoktu cevap veremediğim için kusura bakmayın. Sistemde SSD var fakat boyutu az olduğundan dolayı zaten Forza'ya ayırmam çok zor, oyun HDD'de kurulu, bu sistemi ilk topladığımda ekran kartım RX 550 idi, 6600 serisine geçeli bir ay olmadı, şu an çok uyumlu olmadığını biliyorum fakat elimden geldiği zamanlarda yavaş yavaş sistemi yükseltiyorum fakat inceleme videolarında gördüğüm üzere HDD'de kullanan ve sistemi tamamen benimle aynı olan sadece RAM'i 16 GB olan insanlar gördüm ve dediğim gibi anlık herhangi bir donma olmuyordu, bu görülen sorun başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir mi? Belki başka oyunlarda da gereğindenn düşük FPS alıyorum fakat ben farkında değilim sistemde herhangi bir checkup vari bir şey yapıp buraya sonuç gönderebilme gibi bir şansım var mı? Ayrıca yüklediğim videoda normalde sol üstte AMD'nin yazılımından açılmış veriler vardı GPU kullanımı vs. gibi fakat videoya yansımamış kusura bakmayın. Şu an hedefim RAM yükseltmek fakat RAM ile çözülecek bir şey mi sizce?