R3 3200G sisteme 4000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
4000 TL

dogukan0502

Femtopat
Daha fazla  
Ryzen 3200G için ekran kartı önerisi.
Arkadaşlar merhaba Ryzen 3200G sistem için mümkün olan en ucuz ekran kartlarından birini almak istiyorum. Sadece CS2 oynayacağım. Ekran kartsız halimle 70-100 FPS arası alıyorum. 1-) bana uygun bir ekran kartı önerebilir misiniz?
2-)bu işlerden pek anlamam ama RX6400 buldum 3800KÜSUr liraya önerir misiniz? Eri.
3-) herhangi bir ekran kartı alırsam kasa için soğutma sistemi de almak zorunda mıyım?
Anakart Gigabyte GA-A320M-H
AMD Ryzen 3200G GPU Vega 8
8x2 DDR4 3000MHRZ RAM.
Kasam Dark Diamond marka modeli ama kaç walt falan olduğunu öğrenemedim eğer ihtiyaç varsa birazdan yazabilirim.
4bin TL'ye kadar bütçem var.

Ryzen 3200G için ekran kartı önerisi.
Arkadaşlar merhaba Ryzen 3200G sistem için mümkün olan en ucuz ekran kartlarından birini almak istiyorum. Sadece CS2 oynayacağım. Ekran kartsız halimle 70-100 FPS arası alıyorum. 1-) bana uygun bir ekran kartı önerebilir misiniz?
2-)bu işlerden pek anlamam ama RX6400 buldum 3800KÜSUr liraya önerir misiniz? Eri.
3-) herhangi bir ekran kartı alırsam kasa için soğutma sistemi de almak zorunda mıyım?
Anakart Gigabyte GA-A320M-H
AMD Ryzen 3200G GPU Vega 8
8x2 DDR4 3000MHRZ RAM.
Kasam Dark Diamond marka modeli ama kaç walt falan olduğunu öğrenemedim eğer ihtiyaç varsa birazdan yazabilirim.
4bin TL'ye kadar bütçem var.

Ekran kartından çok sistemde başka şeyleri güncellemeniz lazım ilk başta 2x8 RAM yapın ayrıca o cenabet işlemciden de kurtlun RX 570'li sistemim de vardı o işlemci tam bir işkence her şekilde darboğaz yapıyordu 2x8 RAM ve Ryzen 5 2600 gibi bir işlemci alıp ondan sonra RX 570-RX580 takın derim.

Ekran kartından çok sistemde başka şeyleri güncellemeniz lazım ilk başta 2x8 RAM yapın ayrıca o cenabet işlemciden de kurtlun RX 570'li sistemim de vardı o işlemci tam bir işkence her şekilde darboğaz yapıyordu 2x8 RAM ve Ryzen 5 2600 gibi bir işlemci alıp ondan sonra RX 570-RX580 takın derim.

Yanlış yazmışım 2x8RAM olacaktı :D
Hocam dediğiniz belki de doğru olandır ama benim için büyük teferruat işlemcimi satıp yenisini almak anakarta uyumlu mu değil mi vs... Bir ekran kartı alıp aradan sıyrılmayı düşünüyorum eğer mümkünse. Dediğim gibi sadece CS2 oynayacağım. Ve oyundayken bilgisayar performansını inceledim CPU fazla yorulmuyor problem GPU.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı