R3 3300X için soğutucu tavsiyesi

Yok hocam, benimkilet zor ikna oldu. Ya anakart ya soğutucu. Ya benimsin ya kara toprağın hesabı... 😁

Şu AMD'nin Stealth fan fantezisi yüzünden düştüğümüz hallere bak. (Elimde iki tane var bunlardan fakat hiç 3300X kullanmadığımdan net bir cevap veremiyorum size. 1300X'i çok rahat bir şekilde ve 3600'ü iyi kötü soğutabiliyor bu soğutucu. 3600 altı çekirdekli olduğu için biraz ısınıyor doğal olarak.)
Sizin için şu videoyu bulabildim örnek olarak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu videodaki sonuçları gayet tatmin edici buldum açıkçası fakat burada kullanılan kasanın hava akımı şahane ve önünde üç adet fan var bunu unutmamak gerek.

Şu AMD'nin Stealth fan fantezisi yüzünden düştüğümüz hallere bak. (Elimde iki tane var bunlardan fakat hiç 3300X kullanmadığımdan net bir cevap veremiyorum size. 1300X'i çok rahat bir şekilde ve 3600'ü iyi kötü soğutabiliyor bu soğutucu. 3600 altı çekirdekli olduğu için biraz ısınıyor doğal olarak.)
Sizin için şu videoyu bulabildim örnek olarak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu videodaki sonuçları gayet tatmin edici buldum açıkçası fakat burada kullanılan kasanın hava akımı şahane ve önünde üç adet fan var bunu unutmamak gerek.

Ben de 3+1 fanlı kasa alacağım. Ve maalesef AMD bıkmadı o soğutucudan. Ya kasayı Dark Guardian yapacağım Dark Diamond Pro Mesh yerine ya da işlemci soğutucu alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı