R5 1500X GTX 1060 için PSU önerisi

Elcylle

Decapat
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşıma soraraktan GTX 1060 6 GB, Ryzen 5 1500X 3.5 GHz'lik sisteme Rampage 600W 80+ Bronze PSU siparişi verdim. Sizce yanlış bir karar mı, biraz yorumları okuyunca buraya sormaya da karar verdim. Hala iptal şansım var. Önerileriniz nedir, alayım mı değiştireyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben size durumu anlatayım, sorun PSU'da da olmayabilir. Şimdi benim bütün oyunlardan 20-30 dk sonra atma sorunu var. Birine sorduğumda dedi ki bu işlemci sorununa benziyor. Daha sonra PSU'yu sordu resmini attım. PSU düşük dedi. PSU modelim de High Power 500w 80+ falan yok Bronze de değil. Yani şu an sorun PSU'dan da olmayabilir. O yüzden yanlış sipariş vermekten de korkuyorum.

Öncelikle, sorun PSU'dan olsa da olamsa da Rampage PSU pardon C4 siparişini iptal edin ve Everest, Frisby, Gamemax tarzı PSU'lardan kesinlikle uzak durun.

Bu konuda anlaştıysak ikinci yapmanız gereken, sorununuz hakkında ayrı bir konu açmak ve önce tam olarak sorunun ne olduğunu bulmak. Belki de yazılımsaldır bunu bu şekilde anlayamayız. Sorununuzu detaylı bir şekilde anlattığınız bir konu açın.

High Power kullanıcısıym ben de. Rampage, Gamepower gibi bir marka değil. Dandik güç kaynağı üretmiyor. Eskimiş ise sorun çıkarır hangi güç kaynağı çıkarmaz ki. En iyisi güncel ve bilindik markaları tercih et.

Bununla ilgili yeni bir konu açtım göz atarsan sevinirim, problemimi daha detaylı anlattım. Linki bırakıyorum.
@curiousoftech
PC'de şu anda takılı olan PSU bu

Dosya Ekleri

• 9728683966514.jpg
    9728683966514.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı