R5 1500X RX 570 Warzone FPS düşmesi Başladı

İşletim sistemi
Windows 10

merteses26

Centipat
Merhabalar, oyunu çıktığından beri sıkıntısız sıfır sıkıntıyla, akıcı bir şekilde oynarken dünden beri oynanmayacak şekilde giren droplar canımı sıkmaya başladı. Durup dururken böyle bir şey neden olur anlayan eden yardımcı olabilecek var mı? RAM'e işlemciye mi bir şey oldu acaba diye teste soktum ikisini de ama sıkıntısızlar. Eskisi gibi de normal değerlerinde ve sıcaklıktalar. RAM %90 kullanımda, işlemci 57-58 derece sıcaklıklarda oluyor. Ama oyuna giriyorum özellikle düşmanla karşılaştığımda bir drop giriyor sanırsın 2030 yılında çıkacak oyunu yüklemişim de onu oynatmaya çalışıyorum gibi. Ekran kitleniyor aynı anda sesler de gidip gidip geliyor drobu sesler de yiyor. Oyun dosyalarını doğruladım, görev yöneticisinden oyunun öncelikleriyle oynadım gibi gibi şeyler denedim olmadı bir türlü. Ekran kartı ve Windows güncel. Garip olan ben bu oyunu düne kadar yeri geldi Twitch'te yayın yaparak oynadım aynı PC'de. Sistemi de yazayım son olarak. Çözen olursa cidden çok dua alacak 2 gündür kafayı yedim.
8 GB 2400 MHz RAM
Ryzen 1500X işlemci
Sapphire Nitro OC RX570 4 GB ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı