m0ckingbird
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- müzik
Merhabalar arkadaşlar;
Öncelikle umarım konuyu doğru bölüm altına açmayı başarabilmişimdir. Eğer yanış bir bölüme açtıysam özür dileklerimi lütfen kabul ediniz.
Evimde bir masaüstü bilgisayarım var ve bu bilgisayarıma makul bir maliyetle ekran kartı takviyesi yapmayı düşünüyorum.
Evimde kullandığım bilgisayarımın özellekleri şöyle;
anakart: ASUS Prime B350 M-K.
SSD: Kingston 120 GB
işlemci: AMD Ryzen 5 1500X 3600MHz.
RAM'lerim: 2X Kingston HyperX 4 GB DDR4-2400 DDR4 SDRAM
mevcut ekran kartım: Radeon RX 460 Graphics (2 GB)
İşletim sistemim: Windows 10 Pro
Almayı düşündüğüm takviye ekran kartı için yaklaşık 1000 TL civarı bir bütçem var. Öyle çok sıkı bir oyun oyuncusu değilim ancak oynadığım birkaç oyun mevcut (örneğin diablo III gibi). Oynadığım oyunlarda mevcut ekran kartım ile aralarda biraz oyun içerisinde(Online oyun olmamasına rağmen) kasılmalar ve FPS kayıpları yaşıyorum.
Aklımda birkaç ekran kartı var; araştırıp almayı düşündüğüm. Ancak sizlere danışmadan son bir karar vermek istemiyorum. Malumunuz sizler kadar iyi anlayan bir insan değilim bu konudan.
Sizlerden bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Ekran kartı 1.
www.hepsiburada.com
Ekran kartı 2.
www.sinerji.gen.tr
Bu ürünler hakkında ya da başka alternatif olabilecek ürünler hakkında önerilerinizi, tecrübe ve düşüncelerinizi, fikirlerinizi bekliyorum dostlar. Şimdiden çok teşekkür ediyor; saygılarımı sunuyorum.

Öncelikle umarım konuyu doğru bölüm altına açmayı başarabilmişimdir. Eğer yanış bir bölüme açtıysam özür dileklerimi lütfen kabul ediniz.
Evimde bir masaüstü bilgisayarım var ve bu bilgisayarıma makul bir maliyetle ekran kartı takviyesi yapmayı düşünüyorum.
Evimde kullandığım bilgisayarımın özellekleri şöyle;
anakart: ASUS Prime B350 M-K.
SSD: Kingston 120 GB
işlemci: AMD Ryzen 5 1500X 3600MHz.
RAM'lerim: 2X Kingston HyperX 4 GB DDR4-2400 DDR4 SDRAM
mevcut ekran kartım: Radeon RX 460 Graphics (2 GB)
İşletim sistemim: Windows 10 Pro
Almayı düşündüğüm takviye ekran kartı için yaklaşık 1000 TL civarı bir bütçem var. Öyle çok sıkı bir oyun oyuncusu değilim ancak oynadığım birkaç oyun mevcut (örneğin diablo III gibi). Oynadığım oyunlarda mevcut ekran kartım ile aralarda biraz oyun içerisinde(Online oyun olmamasına rağmen) kasılmalar ve FPS kayıpları yaşıyorum.
Aklımda birkaç ekran kartı var; araştırıp almayı düşündüğüm. Ancak sizlere danışmadan son bir karar vermek istemiyorum. Malumunuz sizler kadar iyi anlayan bir insan değilim bu konudan.
Sizlerden bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Ekran kartı 1.
Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 8GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 8GB 256Bit GDDR5 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI Radeon RX 570 Armor 4G OC 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
MSI Radeon RX 570 Armor 4G OC 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bu ürünler hakkında ya da başka alternatif olabilecek ürünler hakkında önerilerinizi, tecrübe ve düşüncelerinizi, fikirlerinizi bekliyorum dostlar. Şimdiden çok teşekkür ediyor; saygılarımı sunuyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: