R5 1500X ve GTX 1060 3GB sistem nasıldır?

kayrakiraz43_

Centipat
Merhabalar iyi forumlar, 2017 senesinin mayıs ayında Kahramanmaraş piazza AVM'de Vatan Bilgisayar'da haqqus abi ile topladığım bilgisayarım sizce kaç para eder ve iyi midir? 6500 monitör ve ekipmanlar dahil almıştım yorumlarda kazıklanmışın diyenler vardı
R5 1500X.
MSI B350M GAMING PRO.
ASUS Dual GeForce GTX1060 3GB.
Ripjaws G.Skill 1x8 3200MHz.
Corsair builder VS650 PSU.
Corsair LE120 GB 500/550.
WD Blue 1TB 7200RPM.
Rampage Castle kasa.
------------------------
Dediğim gibi arkadaşlar değerini bilmiyorum sizce ne kadar eder ve iyi midir güvenerek toplattım çünkü çoğu kişi kazıklandın demişti de. Bu arada aldığım zaman dolar tam 4 civarıydı.

Hocam öyle ama tek sorun Vatan'dan aldığı için pahalı gelmiş ona Vatan yine kazıklıyor ama o döneme göre iyi bir PC.

Aynen. Vatan'da fiyatlar daha yüksek oluyor. Eğer Vatan değil de başka yerlerden toplansaydı 1070 içerisine 1070 koyulabileceğini düşünüyorum. Çünkü o zamanlar dolar 3 TL civarlarındaydı. Kuruşlarını hatırlamıyorum.

4TL civarındaydı kanka ve adam monitör + klavye + mouse + kulaklık filanda almış bilgisayar 4500 civarına denk geliyor vatan iyi kazık atamamış.

@oguzhnsrmn o zamanlar dediğin 2010'dan bahsediyorsun sanki. 3 sene önceki sistem aynı anakart ve işlemci bende de var şu anda tüm AAA oyunları 60+ FPS oynuyorum ultrada kafama göre. O sistemin tek dezavantajı 8 GB RAM ve 120 GB SSD.

B350'lerin Ryzen 3. nesil desteği var istese yükseltir ama hiç dokunmadan mevcut sistemine 1 adet daha 8 GB RAM ve 1660 Super taksa aynen kullanmaya devam eder.

Aynı bütçe ile 2019'da RTX2060 + monitör sistem toplanıyordu. Hem de 16GB RAM ve SSD li...

Sistem kötü sayılır. Ekran kartı 6GB vRAM olan olsa güzel olurdu hem daha güçlü hem tüm vRAM i işleyebiliyor ömrü hayatımda gördüğüm en saçma ekran kartı GTX1060 3GB olan modeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…