R5 1500x ve GTX 1060 FPS Düşüşleri

saliherenbicer

Hectopat
GTX 1060 6GB ve R5 1500x'ten oluşan sistemimde 8GB RAM var. PUBG'de Bootcamp gibi kalabalık yerlere atlayınca 3-4 saniye kadar drop giriyor. Sorun RAM'den kaynaklı olabilir mi? Bir adet 8GB daha takarsam düzelir mi? Ya da ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, çok afedersiniz ben biraz karıştırdım hesap kitap yapıp internetten tararken. Şimdi şöyle yeni öğrendiğim bilgilerle yani yazımı ekleyeyim. Hocam işlemciniz 1060 6Gb için biraz zayıf, yani darboğazlar ve FPS düşüşleri gayet normal. Mümkünse ekran kartını düşürün veya işlemciyi yükseltin. Şu an için çözüm olabilecek iki çözüm yöntemi var onları da söyledim. Yukarıda az önce bu sistem muazzam demiştim, çünkü 6 GB olarak bakmadım olaya ilk olarak, hesaplama ve internette araştırmaları 3gb olarak yaptım bu sebeple öyle dedim 😂 neyse, ekran kartınızı ikinci el olarak satıp RX580 alabilirsiniz hocam sanırım sıfır 580 alacak para getirir ikinci el 1060 6GB 🙂 ya da işlemciyi satarak ve üzerine para ekleyerek de 2.nesil Ryzen alabilirsiniz. Ryzen 3 2200G işlemcisi 1060 6gb ile de uyumlu ve o ekran kartını besleyebilecek bir işlemci, onu da düşünebilirsiniz. 🙂 artı olarak da bir adet 8 GB RAM almak şu an için bir şeyi değiştirmez gibi görünüyor ama alabilirsiniz yine de iyi olur, işlemci değiştirmeyi düşünüyorsanız zaten çok iyi olur +8gb RAM
Saygılarımla...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı