R5 1600 1050 Ti Dying Light 2: Stay Human kaldırır mı?

Serkhan Altay

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci AMD Ryzen 5 1600 six-Core Processor, 3200 MHz, 6 çekirdek, 12 mantıksal işlemci.
Ekran kartım MSI 1050 Ti bayağı bir kullanılmış bir karttır.
16 GB RAM.
240 GB SSD bulunuyor.
Orta ayarlarda iyi oynatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci AMD Ryzen 5 1600 six-Core Processor, 3200 MHz, 6 çekirdek, 12 mantıksal işlemci.
Ekran kartım MSI 1050 Ti bayağı bir kullanılmış bir karttır.
16 GB RAM.
240 GB SSD bulunuyor.
Orta ayarlarda iyi oynatabilir mi?
Hocam Low'da anca oynatır. Mediumda FPS berbat hale dönüyor. 1050 Low'da FSR falan açınca 30 FPS ortalama ile oynanıyor. 30-40 FPS 1080p Low oynanır. FSR açarsanız belki dahada artar.

Hocam Low'da anca oynatır. Mediumda FPS berbat hale dönüyor. 1050 Low'da FSR falan açınca 30 FPS ortalama ile oynanıyor. 30-40 FPS 1080p Low oynanır. FSR açarsanız belki daha da artar.

Oyunun videolarına göz attım bayağı izledim bence de dediğiniz benim sistem 30 üstü vermez gibi ama işlemcim ile ekran kartı birbiri ile tam uyumlu çalışıyor belki biraz daha stabil çalıştırabilir diye düşünüyorum hem hali hazır da Epic Games'in 130 liralık kodunu da kullanmak istiyorum.
1080p Low ayarlarda FSR ile oynarsınız. Bende G4560 ve 1050 Ti var ben de aynı şekilde oynamayı düşünüyorum.

FSR nedir diye bakındım ama Dying Light 2'nin FSR destekliyor mu bilmiyorum.

Oyunun videolarına göz attım bayağı izledim bence de dediğiniz benim sistem 30 üstü vermez gibi ama işlemcim ile ekran kartı birbiri ile tam uyumlu çalışıyor belki biraz daha stabil çalıştırabilir diye düşünüyorum hem hali hazır da Epic Games'in 130 liralık kodunu da kullanmak istiyorum.

FSR nedir diye bakındım ama Dying Light 2'nin FSR destekliyor mu bilmiyorum.
Evet FSR destekliyor. Oyunlarda FSR açıldığını gördüm, öyle FPS artıyor en azından. Ek olarak 30 FPS olarak zevk alır mısınız onuda sizin karar vermeniz gerek. Belki Game Pass'e gelir diye bekliyorum. Ek olarak ileriki yamalarla biraz daha düzeltilebilir optimizasyon.

Evet FSR destekliyor. Oyunlarda FSR açıldığını gördüm, öyle FPS artıyor en azından. Ek olarak 30 FPS olarak zevk alır mısınız onu da sizin karar vermeniz gerek. Belki Game Pass'e gelir diye bekliyorum. Ek olarak ileriki yamalarla biraz daha düzeltilebilir optimizasyon.

Gampe Pass'e geliceğini zannetmiyorum bayağı büyük bir oyun ama ben gine de alacağım oyunu en olmadı 720p de oynarız ama 1080p de 30 FPS sabit verirse çok sorun olmaz gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı