R5 1600 AF + RX 6500XT için 850 TL'lik PSU önerisi

kadir5555

Picopat
Daha fazla  
Dün bir model önerisi almıştım ama bütçeyi biraz daha yükseltebildiğim için daha iyi bir seçenek bulabilirsem onu almayı planlıyorum.

Sistem özellikleri:
-ASUS Prime B450M-A
-Ryzen 5 1600 AF.
-RX 6500XT 4 GB.
-HyperX 8 GB 3200 MHz.
-240 GB SanDisk SATA SSD.
-500 GB 7200 RPM Toshiba hard disk.

Minimum 550W, tercihen 600-650 watt iyi bir güç kaynağı önerebilir misiniz? (bütçe maksimum 850)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu markanın bir modelinden ötürü biraz önyargılıyım açıkçası, yine de teşekkür ederim :)
Pek anlamıyorum da, bu psuların koruma ve sertifikaları oluyormuş, bunun sertifikaları var mı acaba?
High powerla bunun arasında hangisi daha iyidir

Bu markanın bir modelinden ötürü biraz önyargılıyım açıkçası, yine de teşekkür ederim :)

Pek anlamıyorum da, bu psuların koruma ve sertifikaları oluyormuş, bunun sertifikaları var mı acaba?

High powerla bunun arasında hangisi daha iyidir
High Power, XPG, FSP, Cougar, ThermalTake vb. bilinen ve sağlam markalardır. Bütçenize uyanı alın. Tabii Bronze, Silver ve Gold olarak ayrıldığı için fiyatlar oynayabiliyor.

High Power, XPG, FSP, Cougar, ThermalTake vb. bilinen ve sağlam markalardır. Bütçenize uyanı alın. Tabii Bronze, Silver ve Gold olarak ayrıldığı için fiyatlar oynayabiliyor.
Anladım. Peki ilerde işlemci güncellemesi, ram takviyesi, m2 ssd eklemesi yaparsam 600 watt sıkıntı yaratır mı acaba

Anladım. Peki ilerde işlemci güncellemesi, ram takviyesi, m2 ssd eklemesi yaparsam 600 watt sıkıntı yaratır mı acaba
Saydığınız bileşenler için hiçbir problem olmaz. R5 1600AF+6500XT’yi 500W FSP Hydro K ile kullanıyorum ben. Ancak, örneğin işlemciyi 5600X, ekran kartını da 3060Ti/3070 olarak yükseltmek isterseniz 650-700W gerekebilir. Şu anlık 600W çok rahat besler.

Saydığınız bileşenler için hiçbir problem olmaz. R5 1600AF+6500XT’yi 500W FSP Hydro K ile kullanıyorum ben. Ancak, örneğin işlemciyi 5600X, ekran kartını da 3060Ti/3070 olarak yükseltmek isterseniz 650-700W gerekebilir. Şu anlık 600W çok rahat besler.
Anladım, çok teşekkürler. Ekran kartını bozulmadığı sürece sonuna kadar kullanırım. Yayın açmayı düşünüyorum, işlemci yetersiz kalırsa bi kaç tık güncelini alırım diye düşünüyorum, o yüzden sormuştum. 600 watt benim için uzun süre yeterli gelir. Sağolun yardımcı olduğunuz için :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı