Bende biliyorum ekran kartının kötü olduğunu, normalde biliyorsunuz 1030 alacaktım fakat tam alacağım zaman en ucuz 1030 bir anda 1700 TL oldu, 1000 TL'ye kadar zaten zor biriktirmiştim, o yüzden idarelik GT 710 aldım ve artan parayla da WİFİ Adaptörü aldım. Eğer yeni bir ekran kartı alacak olursam ikinci ele yönelirim fakat ikinci ele de ailem çok karşı.Hocam masaüstü sistemin her şeyi oldukça güzel fakat GT 710 her şeyi bitiriyor bu güzelim sisteme bu kart olmadı.
CS:GO en düşük ayarlarda sabit 60FPS bile oynatamaz.
Kısaca masaüstüne oyun kurmayın.
Bende biliyorum ekran kartının kötü olduğunu, normalde biliyorsunuz 1030 alacaktım fakat tam alacağım zaman en ucuz 1030 bir anda 1700 TL oldu, 1000 TL'ye kadar zaten zor biriktirmiştim, o yüzden idarelik GT 710 aldım ve artan parayla da Wi-Fi adaptörü aldım. Eğer yeni bir ekran kartı alacak olursam ikinci ele yönelirim fakat ikinci ele de ailem çok karşı.
500-800 arası ikinci elde HD serisi ekran kartları bulunuyor, sizce onlar alınabilir mi?Şu anda en ucuz GDDR5 GT 1030 1439 TL ikinci ele yönelirseniz daha iyi kartlar bulunur ama evet biliyorum sizin aileniz 2.ele izin vermiyordu.
En azından elinizdeki GT 710'u satıp GT1030 alırsanız dediğin oyunları oynarsın.
Alınabilir hocam.500-800 arası ikinci elde HD serisi ekran kartları bulunuyor, sizce onlar alınabilir mi?
500-800 arası ikinci elde HD serisi ekran kartları bulunuyor, sizce onlar alınabilir mi?
HD7850 falansa gayet alınır.
Alınabilir hocam.
Eski kartlar tabi iyi bakılarak alınmalı.
Sapphire 4890 ekran kartı - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 989544759
Sapphire 4890 ekran kartı - Sapphire Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Quatro fx 3700 ekran karti saglam - Quadro Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 957794285
Quatro fx 3700 ekran karti saglam - Quadro Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu kartlarsan hangileri daha iyidir?