R5 1600 AF ve GTX 1650 BF4'te darboğaz yapar mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Donma, kasma yoksa SSD kaynaklı bir sorun yoktur. Sorun çıkarabilecek bir SSD olduğu için değiştirmen iyi olur yazdım. Forumlarda o SSD ile ilgili çok sorun yaşayan var.

Sistem şu anda bu SSD'nin içinde. SSD'yi değştirdiğimde bi de format atmış olmam gerekecek değil mi

Bu sisteme uyabilecek bi SSD önerebilicen mi?

Sorun yaşama ihtimali en düşük olan marka Samsung. Onun dışında SanDisk Ultra, Crucial MX serisi olabilir.

SSD hiç olmasa onun yerine HDD alsam sadece pc açılma ve oyuna giriş hızlarında sorun yaşarım değil mi?

PC açılış süreleri çok önemli değil. HDD asıl oyunlarda sorun yaratıyor. HDD hızları günümüzde birçok oyun için yetersiz artık. Video, fotoğraf, belge yedeklemek harici konularda pek tercih edilmemesi iyi olur.

SSD için test yaptım. Sonuç şu şekil çıktı
İkinci kez test yaptığımdaysa böyle çıktı sonuçlar. Normal kullanımda herhangi bir takılma, donma vb. yok sadece rekabetçi oyunlarda işte anlık fps düşüşü oluyor.

Dosya Ekleri

• ssd.PNG
    22,9 KB · Görüntüleme: 27
  • ss2.PNG
    20,6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Şu anda değerler iyi gözüküyor. Belki uzun süreler hiç sorun yaşamazsın. Aynı SSD'yi kullanıp sorun yaşayan kişi sayısı çok fazla olduğu için söyledim durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…