Merhaba dostlarım aşağıdaki sistemi almayı planlıyorum;
www.gaming.gen.tr
İşlemci ekran kartı için gözüme bir tık zayıf geldi, çoklu çekirdek performansı güçlü olsa da tekli çekirdekte zayıf kalabiliyor.
Sizce sistem alınır mı? Fiyat olarak uygun geldi size de danışmak istedim. Stock halde kullanmayı planlıyorum. Özellikle GTA Online-FiveM oynarken +80 FPS olması önemli benim için. İlginize teşekkürler.
MANTIS-5600XT / AMD Ryzen 5 1600 AF / ASUS DUAL RX 5600 XT EVO / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-5600XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 1600 işlemci, ASUS DUAL RX 5600 XT ekran kartı, Asus B450 Anakart, 16GB DR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
İşlemci ekran kartı için gözüme bir tık zayıf geldi, çoklu çekirdek performansı güçlü olsa da tekli çekirdekte zayıf kalabiliyor.
Sizce sistem alınır mı? Fiyat olarak uygun geldi size de danışmak istedim. Stock halde kullanmayı planlıyorum. Özellikle GTA Online-FiveM oynarken +80 FPS olması önemli benim için. İlginize teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: