Eski sürüme geçin, eğer sürücü kaynaklı ise düzelecektir.
Geçeceğim hocam, çünkü 1 saat önce böyle bir sorun yoktu.
Ben de güncellemeyi gördüm hocam, eski sürücüde sorun yaşamadığım için geçmemiştim. O anki sürücüde sıkıntı yaşamıyorsanız en azından yeni çıkmış 1-2 sürücüye anında geçilmemesi taraftarıyım.
Yine benzer performans sorunları yaşanıyormuş. Bağlantıdaki yorumlarda insanlar sorun yaşadıkları uygulama ve oyunları belirtmişler.
Yüklüyor…
www.nvidia.com
NVIDIA son zamanlarda sürücü tarafında AMD'ye benzemeye başladı.
Yok, sürücü sorunları neredeyse 6-8 aydır yaşanıyor. DPC gecikmesi sorunu var. Forumda test eden üyeler en iyi değeri 511.79 sürücüsünde almışlar. Bence o sürücüye dönüş yapın. Güncel oyunları oynamıyorsaız şimdilik sürücü güncellemeyi erteleyin. Bugün çıkan sürücü Horizon oyunlarındaki sorunları ve Diablo 4 için destek getiriyor.
Kendi gözlemlerim 30K serisi çıktığında da ilk 8-10 sürücü sorunluydu. Aynı şekilde 40K için sürücüler çıkmaya başlayınca da sorunlar yaşanıyor. Yeni ekran kartını sürücülere dahil edince afallıyorlar. Yeni özellikler getirirken, düzgün çalışan şeyleri falan bozuyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.