- R5 1600Donanımınızı tam paylaşır mısınız?
Rami mecburen 2. el alıcamRyzen işlemcilerin en büyük günahı dual channel ram istemeleri FPS sorununuz muhtemelen bundan dolayı.
Gta 5 çok iyi optimize edilmiş bir oyun.Kimler sorun yaşıyor?Garip değil ki bu oyunda sorun yaşamayan az kişi var.
Dediğine katılıyorum da benim sorunum arkadaşlarında dediği gibi dual channel kullanmıyor olmam çok yüksek ihtimalle.Gta 5 çok iyi optimize edilmiş bir oyun.Kimler sorun yaşıyor?
Gta 5 çok iyi optimize edilmiş bir oyun. Kimler sorun yaşıyor?
Ben GTA'nın optimizasyonunu gayet de beğeniyorum. Sizde sorun olması oyunun sorunlu olması anlamına gelmiyor. Karalama yapmamalısınız bence.Çok iyi optimize olduğu falan yok optimizasyon konusunda şişirilmiş bir oyun. Çıktığından beri meydana gelen FPS düşüşlerine bir çözüm yok bu sitede her hafta GTA 5 sorunlarıyla ile alakalı konu açılıyor. Şimdide AMD işlemcilerde kronik sorun yaşıyor ve 2 senedir çözüm yok. RAM alsa bile o düşüşler büyük ihtimalle bitmeyecek.
Geceleri düşen fps kesinlikle binalarda yanan ışıklardan dolayı değil.Çok iyi optimize olduğu falan yok optimizasyon konusunda şişirilmiş bir oyun. Çıktığından beri meydana gelen FPS düşüşlerine bir çözüm yok bu sitede her hafta GTA 5 sorunlarıyla ile alakalı konu açılıyor. Hemen hemen hepsi çözümsüz kaldı çünkü sorun oyun kaynaklı. Şimdide AMD işlemcilerde kronik sorun yaşıyor ve 2 senedir çözüm yok. RAM alsa bile o düşüşler büyük ihtimalle bitmeyecek.
Ben GTA'nın optimizasyonunu gayet de beğeniyorum. Sizde sorun olması oyunun sorunlu olması anlamına gelmiyor. Karalama yapmamalısınız bence.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.