R5 1600 RTX 2060'a darboğaz yapar mı?

Dediğiniz FPS değerleri çok iyi değil. 144Hz kullanıyorsa rahat oynayamayacaktır. 1600 AF 2060'ın gerçek gücünü gösterecek bir işlemci değil.

Bütçesi bu kadarsa ona bir şey diyemem imkanı varsa işlemci değişmesi çok daha mantıklı olur.

Kartı aldım değerler bu şekilde.

Dediğiniz FPS değerleri çok iyi değil. 144Hz kullanıyorsa rahat oynayamayacaktır. 1600 AF 2060'ın gerçek gücünü gösterecek bir işlemci değil.

Bütçesi bu kadarsa ona bir şey diyemem imkanı varsa işlemci değişmesi çok daha mantıklı olur.

Hangi oyunla test edebillirim darboğazı.

Dosya Ekleri

• Valorant Screenshot 2024.01.19 - 16.04.35.90.png
    Valorant Screenshot 2024.01.19 - 16.04.35.90.png
    3,5 MB · Görüntüleme: 46
Dediğim gibi bütçe sorunu varsa bir şey diyemem ama bu kartla bu işlemci mantıklı değil. Oyun grafiklerini yükseltmediği sürece darboğaz yaşayacaktır.

Kartı aldım değerler bu şekilde.

Maç içinde aldığınız FPS değerleri daha önemli. Eğer maçta da bu FPS'i alıyorsanız yeterlidir. Çünkü ben poligonda 500-700 alırken maçta 350-500 alıyorum.

Dediğim gibi bütçe sorunu varsa bir şey diyemem ama bu kartla bu işlemci mantıklı değil. Oyun grafiklerini yükseltmediği sürece darboğaz yaşayacaktır.

Maç içinde aldığınız FPS değerleri daha önemli. Eğer maçta da bu FPS'i alıyorsanız yeterlidir. Çünkü ben poligonda 500-700 alırken maçta 350-500 alıyorum.

AC Valhalla giriyorum şu an onda belli olur değil mi darboğaz.

Full HD high FSR kapalı.

Güncel.

Dosya Ekleri

• Assassin's Creed Valhalla Screenshot 2024.01.19 - 16.18.01.79.png
    Assassin's Creed Valhalla Screenshot 2024.01.19 - 16.18.01.79.png
    3,5 MB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Değerler iyi. Grafikleri yükselttiğiniz için zaten darboğaz yaşamazsınız. Ama yeni çıkan oyunları oynamak istediğiniz zaman sıkıntılar yaşamaya başlayacaksınız. Darboğaz olmasın diye grafikleri yükselteceksiniz ama RTX 2060 belki de kaldırmayacak. Bir çoğunun optimizasyonu kötü zaten. İyi olanlarda daha güçlü işlemci istiyor.

Değerler iyi. Grafikleri yükselttiğiniz için zaten darboğaz yaşamazsınız. Ama yeni çıkan oyunları oynamak istediğiniz zaman sıkıntılar yaşamaya başlayacaksınız. Darboğaz olmasın diye grafikleri yükselteceksiniz ama RTX 2060 belki de kaldırmayacak. Birçoğunun optimizasyonu kötü zaten. İyi olanlarda daha güçlü işlemci istiyor.

Anladım teşekkürler.

Oyundada 220 260 alıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı