R5 1600 ve GTX 1060 Sisteme Ekran Gelmemesi

merhome

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni bir bilgisayar topladım bugün elime ulaştı fakat ne yaptıysak ekran gelmedi, fanlar, ekran kartı fanları ve ışıkları çalışıyor.
Sisteminin bileşenleri böyle:
  • Ryzen 5 1600 İşlemci
  • GTX 1060 6G Ekran kartı
  • Asrock Ab350m Anakart
  • KCAS-600W PSU ve Aerocool 500 Kasa
  • Ballistix Sport 8GB 2400MHz
  • WD Blue 1TB HDD
Ekran kartını ve monitor değiştirdik, RAM'leri değiştirdik ama fayda etmedi, lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Bağlantıda bir hata yapmış olabilir miyiz?

9y50MA.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kırmızı olan ballistix sanıyorum. Çalıştığına emin olduğunuz bu ise tek bellek olarak farklı slotlar da denediniz mi? Biliyorsunuzdur fakat bellek söküm işlemini her ihtimale karşı statik elektriği alarak yapın, kaş yaparken göz çıkarılmasın. Ayrıca monitörünüz Hdmi mı Vga mı? Ekran kartında farklı çıkışlarla deneme şansınız oldu mu?

Calistigina emin oldugumuz rami 2 slottada denedik fakat sonuc degismedi ekran kartini degistirip denedik fakat sonuc ayni dvi olarak baglamaya calistik fakat iki ekran kartindada sonuc degismedi

Calistigina emin oldugumuz rami 2 slottada denedik fakat sonuc degismedi ekran kartini degistirip denedik fakat sonuc ayni dvi olarak baglamaya calistik fakat iki ekran kartindada sonuc degismedi
Diğer belleği 2 slot deneme şansınız oldu mu? Ekran kartı tam modeli nedir?

Görüntü gelmiyor derken Bios' a falanda girilmeyecek kadar tık yok anlamında diyorsunuz sanırım. İşlemciye zarar vermiş olma ihtimaliniz var mı? Görmeden de bir şey demek o kadar zor ki.
Aynen tık yok. İşlemciyi kontrol ettim arkasını falan sıkıntı yoktu keşke şuan foto atabilme ihtimalim olsaydı işlemcinin.

Yani arkası derken, işlemciyi takarken pinlere zarar vermiş olma ihtimaliniz yoktur değil mi? Birde anakart kutusundan buzer çıktı mı? Eğer çıktıysa gerekli yere takarak gelen her hangi bir ses varsa sorunu bulmada belki yardımı dokunur. Klavuz olarak buradan bakılabilir sanırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı