R5 1600 ve GTX 1060 Sisteme Ekran Gelmemesi

Yok hocam zorlamadık işlemciyi,buzer çıkmadı maalesef

Ne kadar etkisi vardır bilemediğim halde benimde gözüme çarpan ilk detay ve verdiğim tavsiyeler bellekti. Bakın bellekler ile ilgili burada arkadaşın verdiği tavsiyeye.
Birde muhtemelen benden başka kimse yapmıyordur böyle bir hatayı ama dalgınlıkla monitör kablosunu ekran kartı yerine anakarta takabiliyorum sonra da ne oldu ki şimdi durduk yerde diye aranıp duruyorum böyle bir sorun değildir umarım.

Maalesef sonuca ulaşamadık hocam

Paylaştığınız resimde işlemcinin sol altındaki giriş 4+4 sanırım ve tek şekilde takılabiliyordur onu ters takma ihtimali olduğunu sanmıyorum. Yukarıda belleğin solunda da belli belirsiz Cpu fan girişi mevcut ondada sıkıntı yok gibi görünüyor. Bios pilinin hemen aldında bulunan beyaz kabloda Audio kablosudur diye tahmin ediyorum. Sizden ricam bu Audio kablosu, Usb 3.0 ve Usb kablolalarını yani sistemin çalışması için gerekli olanlar dışındaki bütün kabloları sökerek denemeniz.
Hatta seçeneklerden biri de paylaştığım linkteki tavsiye gibi belleklerin sökülüp Bios' a reset atılıp tek ve çalıştığından emin olunan (tabi uğraşırken zarar verilmediyse) bellek hangisi ise onunla temiz bir başlangıç yapmak, 2. belleği hiçbir şekilde sisteme dahil etmeden.
Maalesef sonuca ulaşamadık hocam
Mesela ekran kartı değiştirdik dvi olarak denedik demişsiniz. Monitörünüz vga çıkışlı ve siz dönüştürücümü kullanıyorsunuz. Durum buysa evde mutlaka hdmi girişi olan bir Tv vardır monitör olarak onu bağlamayı denediniz mi? Bilgisayar sorunları maalesef bundandır denerek çözülemiyor deneme yanılma şeklinde yapılabiliyor. Hele ki neyin ne olduğunu görmeden iyice de zor.

Son düzenleme:
Hocam ilk başta farklı monitör'de dönüştürücü ile denendi sonra hdmi to hdmk ile denendi farklı monitörde,artık parcaları satın aldıgım yerle konusup onlarla toplattirmayi düsünüyorum cok tesekkur ederim size yardimlariniz için

Her seferinde dönüştürücü ile denendi yani, kablonuzun sağlamlığı falan gibi küçük detaylardan bahsetmiyorum hiç.
Neyse hayırlısı olsun hevesinizin kursağınızda kalmasına üzüldüm, muhtemelen çok da kolay çözülecek bir şeydir fakat biz çözüme ulaşamadık. İyi günlerde kullanın

Yok hocam sadece 1 kere dönüştürücü ile denendi dvi to vga olarak sonra normal hdmi to hdmi yani normal girişler,bende üzüldüm ne yapalım yinede teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…