R5 1600 ve RX 570 Sistem için Kasa Tavsiyesi

Biraz aşıyor (20 TL) ama benim önerim Zalman S4 Plus.
Bu kasa gerçekten güzel geldi bana da. Dahili olarak 3 fan geliyor ve ön ızgara detayı güzel olmuş. Sanırım bunu alacağım.

Eğer fanlar çok güçsüz değilse güzel bir hava akışı olacaktır ve iyi bir tercih olacaktır diye düşünüyorum.
Amazon dışında bir yerden almak istiyorum. Hafta sonu geldiği için pazartesi gününe kadar bekleyeceğim. Fikrim değişmezse, bu kasayı alırım artık. Baktıkça bütçe yükseltir hale gelmiştim kendi kendime. 300-350 TL civarında güzel bir kasa gibi duruyor. Teşekkürler öneri için. :)

Amazon dışında bir yerden almak istiyorum. Hafta sonu geldiği için pazartesi gününe kadar bekleyeceğim. Fikrim değişmezse, bu kasayı alırım artık. Baktıkça bütçe yükseltir hale gelmiştim kendi kendime. 300-350 TL civarında güzel bir kasa gibi duruyor. Teşekkürler öneri için. :)
Amazon Türkiye sayfası bu gayet hızlı bir şekilde elinize ulaşır kasa.

Alternatif olarak Sharkoon RGB Flow kasasına bakabilirsiniz. Kasa gözlemlerime göre Sharkoon'un diğer ürünlerinden olduğu gibi gayet kaliteli duruyor.

İncehesap Gaming Gecesi indirimlerinde indirime girebilir diye düşünüyorum. Şu an 360 TL gibi bir şey ve indirim olursa 300 TL civarına inebilir:

Son düzenleme:
Amazon'u ise ülkemize geldiği ilk gün sildim. Müşteriye davranışları sebebiyle benim için bittiler.
Ne yaşadınız acaba?

Sharkoon RGB Flow alırsanız ek olarak bir tane 120MM fan almanız iyi olur çünkü egzoz fan ile gelmiyor.

İndirimde TG5 düşerse oda tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı