R5 1600'ün 710 TL olması

Yine de temiz kullanan biri olsa iyi olur.
Özellikle soğutucu aksam için bu önemli bence. Bilgisayarımın yanında asla sigara içmem (zaten sigara kullanmıyorum, Fryzen Jr. da kullanmıyor), içirtmem de. Yanında sigara içilmiş parçayı da almam ayrıca. Özellikle benim bilgisayarım (Sıvı soğutmalı 2699 V4 ve iki adet Vega64LC`den oluşuyor) için büyük tehlike.

Özellikle soğutucu aksam için bu önemli bence. Bilgisayarımın yanında asla sigara içmem (zaten sigara kullanmıyorum, Fryzen Jr. da kullanmıyor), içirtmem de. Yanında sigara içilmiş parçayı da almam ayrıca. Özellikle benim bilgisayarım (Sıvı soğutmalı 2699 V4 ve iki adet Vega64LC`den oluşuyor) için büyük tehlike.
Overclock yapacak kadar güçlü bir ekran kartım olmadığından 1600'ün soğutucusu bana şu anlık yeterli. Fiyat ucuzlarsa alacağım.

Benim de dediğim, absürtleşmiş bir fiyat yok orta da. Diğerlerinin garantisi yok diyorsun. Eee bu garantiliymiş demek ki. Üstüne 50 TL daha koyamıyor musun?
550'ye gördüğüm bir şeyi 710'a almam. İlla ki bir indirim olacaktır. Hepsiburada'da MSI Gaming Plus Max'i düz 700'e almıştım. Yani mesele 50 lirayı vermek değil. Ben beklemeyi tercih ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı