GT 1030 olabilir. Oynadığın oyunlara bağlı olarak 1050 alıp, seneye satabilirsin.
Bütçem sıkıntıya giriyor o zaman sıvı soğutmayı almasaydım bu dediğinizi yapabilirdim.Önerin için teşekkür ederim.Yerinizde olsam R5 1600X + Soğutucu yerine direkt Ryzen 7 1700 alırdım.
Asus ROG 1050 işimi görürmü?GT 1030 olabilir. Oynadığın oyunlara bağlı olarak 1050 alıp, seneye satabilirsin.
Eski PC deki ekran kartını taksam uyumlu olurmu acaba modelini bilmiyorum ama biraz eski.Elinde iyi kötü bir ekran kartı yoksa o işlemciyle görüntü alamazsın. 1 sene sonra ekran kartı alacaksan idareten başka ekran kartı da almalısın.
Elimdeki ekran kartı uyumlumu deyilmi diye bakıyım olmasa mecbur almak lazım.Bulabildiğiniz en ucuz modeli alın. Zaten 1 sene kullanacaksınız.
ASUS RX560-O2G 2Gb DDR5 128Bit VGA
Bu modele bakabilirsiniz. RX 560 ile GTX 1050, hemen hemen aynı performansı veriyorlar.
Benimle ilgilendiğinizi için teşekkürler.Tavsiyelerinizi kesinlikle değerlendireceğim.Tamam. Alternatif olarak bir model daha bırakıyorum;
Sapphire Pulse Radeon RX 560 11267-19-20G 2GB GDDR5 Ekran Kartı - incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.