R5 2400G için anakart tavsiyesi

mkurtulus

Kilopat
Merhabalar. Kasa toplayacağım.
İşlemci: R5 2400G,
RAM: 3000MHz 2x8 olacak.

Anakart B350 Tomahawk ya da B350 Pro-VDH diye düşünüyorum. Sizce hangisi daha stabil olur?

5-6 ay sonra da ekran kartı dahil etmeyi düşünüyorum bu sisteme. 1050Ti ya da 1060 3GB olarak. Sizce sistem iş yapar mı, alternatifi var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Asus Prime B350 Plus kullanıyorum memnunum. 1060 3 GB almanızı tavsiye etmem 6GB modelini kullanıyorum gördüğüm kadarıyla oynadığım güncel oyunların yarısından fazlası 3GB'tan fazla VRAM kullanıyor. Pek ileriye dönük bir yatırım olmaz.

Ben Asus Prime B350 Plus kullanıyorum memnunum. 1060 3 GB almanızı tavsiye etmem 6GB modelini kullanıyorum gördüğüm kadarıyla oynadığım güncel oyunların yarısından fazlası 3GB'tan fazla VRAM kullanıyor. Pek ileriye dönük bir yatırım olmaz.

2400G ile nasıl gidiyor hocam o ekran Kartı? 1070 takılabilir diyordu DA’da doğru mudur? Birde asus prime b350M-A modelini almayı düşünüyorum ondan mı kullanıyorsunuz?

B350 Pro-VDH AM4 soket için alabileceğin en düşük fiyatlı güzel anakart 4 slot RAM ve M2 desteği olması nedeniyle.
Benim favori anakartım AM4 için Asrock AB350 Pro4 60-70 TL daha pahalı ama uzun vadede daha iyi bir anakart. ATX formatında Çift m2 li SATA3 girişi daha fazla USB 3.0 girişi 4 adat daha fazla USB 3.1 var Typ-C girişi flan olması şuan aklıma gelenler AM4 soket yapısı 2020 ye kadar değişmeyeceğin için anakarttı kaliteli almak lazım ucuza kaçma.
Asrock AB350 Pro4 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 ATX Anakart

2400G ile nasıl gidiyor hocam o ekran Kartı? 1070 takılabilir diyordu DA’da doğru mudur? Birde asus prime b350M-A modelini almayı düşünüyorum ondan mı kullanıyorsunuz?
Bende Ryzen 5 1500X var 2400G hakkında yorum yapamam. Asus Prime B350 Plus modeli A veya K değil Plus farklı. Bu arada 2400G alacaksan anakartı önce Ryzen 1. seriden bir tane takıp BIOS güncellemesi yapman gerekecek yoksa görüntü alamazsın. Sistemi toplatarak satın alacaksan toplattığın yer yapacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı