R5 2400G sisteme 3000 TL'lik yükseltme önerisi

Arkadaşlar öncelikle elime 3K geçecek. O para ile işlemcimi mi yükseltmeli RAM mi? Ve 144Hz bir monitör almak istiyorum. Kendi monitörümü 600'e satacağım.

İşlemcim Ryzen 5 2400G.
RAM 8 GB G.Skill 2400MHz.

Hangisini yükseltmeli? Tüm RAM ve işlemci mi yoksa işlemci ve monitör mü? Ekran kartım RX570 Sapphire 4 GB.
Bemce bu paraya üçünü yükseltebilirsin. Kendi Ramini işlemcini ve monitörünü sat. Gelirin üstüne 3000i koy. 3200 MHz 2x8 GB RAM al. Amd Ryzen 5 3600 işlemci ve güzel bir monitör.

Arkadaşlar öncelikle elime 3K geçecek. O para ile işlemcimi mi yükseltmeli RAM mi? Ve 144Hz bir monitör almak istiyorum. Kendi monitörümü 600'e satacağım.

İşlemcim Ryzen 5 2400G.

Hangisini yükseltmeli? Tüm RAM ve işlemci mi yoksa işlemci ve monitör mü? Ekran kartım RX570 Sapphire 4 GB.
sistem çok iyi monitör al.Bi de ssd in yoksa ssd al.

İşlemcim Ryzen 5 2400G.

144Hz oyun deneyimi için 2400G yeterli olmayabilir. Ryzen 5 3600'e geçerseniz daha iyi olur. Hatta mümkünse 5600x çok daha iyi. Belleği de yükseltseniz iyi olur ama işlemci kadar önemli değil. Sonradan yükseltebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı