R5 2400G sisteme yükseltme yapılmalı mı?

Bir NVMe SSD al işlemcine macun sür işlemci soğutucu al bu kadar iyi sistemde işlemci ısısını düşükte tutmaya çalış NVMe SSD'ye Windows'u kur.
RX 570i çok seviyordum eskiden bende 2x8RAM RX5704 GB MSI A320M S2H anakart R3 2200G işlemci vardı her oyunu Very high açıyordum.
O karta çok iyi bak seni yarıyolda bırakmaz.

Bir NVMe SSD al işlemcine macun sür işlemci soğutucu al bu kadar iyi sistemde işlemci ısısını düşükte tutmaya çalış NVMe SSD'ye Windows'u kur.
RX 570i çok seviyordum eskiden bende 2x8RAM RX5704 GB MSI A320M S2H anakart R3 2200G işlemci vardı her oyunu Very high açıyordum.
O karta çok iyi bak seni yarıyolda bırakmaz.

Öneriniz var mıdır bir de şimdiki ekran kartı ne merak ettim.
BIOS güncelleyip 5. nesil işlemciye geçebilirsiniz işlemci performansınızdan memnun değilseniz. Bu arada SSD kesin alın arkadaşların da dediği gibi.

SSD alacağım en erken sürede teşekkürler.
32 fazla olmuş. Onu 8x2 yapıp kalan parayla SSD alın.
Ayrıca işlemci 3600 yapılabilir.

Peki sizce 32 GB RAM kaç TL eder.

Hocam şu an bir laptop aldım Casper X400DIYE 5para etmez içinde Intel'in UHD620DIYe bir grafik kartı var GTA 5 800-600zor oynatıyor sakın kart değiştirme.

Ya dostum hiçbirşeyini satma 32GB RAM çok çok iyi gelecekte RAM derdine düşmezsin satma SSD al işlemci soğutucu al bu kadar.

Yoook o işlemci besler sen dediğimi yap boşa masraf niye ediyorsun eski sistemim diyorum tecrübeliyim diyorum:D :D :D

Tamamdır hocam teşekkürler :D
Yoook o işlemci besler sen dediğimi yap boşa masraf niye ediyorsun eski sistemim diyorum tecrübeliyim diyorum:D :D :D

Hocam şimdi de çok farklı bir karar geldi yaklaşık 4 veya 5 ay sonra https://www.amazon.com/Skytech-Pris...=1641224686&sprefix=rtx3090+pc,aps,200&sr=8-3 şöyle bir canavar geliyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı