Bizim internet kafede ki sistem. Sadece RAM'i fazla seninkinin. Valorant ortalama 160 170 FPS falan tabii 200'e çıktığı veya düştüğü de oluyor ama ortalama öyle. GTA 5'i falan da 60 FPS oynatıyor PUBG Mobile'ı denemedim.
Aynı sisteme sahibim NVIDIA performans ayarlarını yaptığımda GTA 5 Very high ayarlarda ortalama 95FPS, Crysis Remastered medium ayarlarda 60-70FPS, pes19 en yüksek grafik ayarlarında 170-200FPS, RDR2 bir ara yüklemiştim onda da 1080p Low, medium, high karışık ayarlarda 40-50FPS alıyordum.
İçindeki PSU güven vermez büyük ihtimalle Everest marka PSU.
Şu anki sıfır sistem piyayasını bilmiyorum ama İtopya ve GameGaraj sitelerine baktığımda en uygun bu sistem. Bu sisteme HDD ve 1 tane daha RAM ekleyin 8875 TL oluyor ve işlemcisi Ryzen 5 2600'ün stock halinden daha güçlü.