YAKKL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 273 Çözümler 1 28 Şubat 2021 #11 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Dostum şimdi alırsa bu kartları alabilir dedim kötü ne dedim açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Benim söylemek istediğim şey şu hala GTX 1050 vb. kartlara para vermeye değmez bunu söyledim.
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Dostum şimdi alırsa bu kartları alabilir dedim kötü ne dedim açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Benim söylemek istediğim şey şu hala GTX 1050 vb. kartlara para vermeye değmez bunu söyledim.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 28 Şubat 2021 #12 YAKKL dedi: Benim söylemek istediğim şey şu hala GTX 1050 vb. kartlara para vermeye değmez bunu söyledim. Genişletmek için tıkla... Bu zamanda değmez evet ama bütçeler belli fiyatlar belli dostum Amerika'da yaşasaydık, Şimdi RTX 3090 alırdık.
YAKKL dedi: Benim söylemek istediğim şey şu hala GTX 1050 vb. kartlara para vermeye değmez bunu söyledim. Genişletmek için tıkla... Bu zamanda değmez evet ama bütçeler belli fiyatlar belli dostum Amerika'da yaşasaydık, Şimdi RTX 3090 alırdık.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 28 Şubat 2021 #13 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Bu zamanda değmez evet ama bütçeler belli fiyatlar belli dostum Amerika'da yaşasaydık, şimdi RTX 3090 alırdık. Genişletmek için tıkla... Belli ama 1-2 ay içinde stoklar geri geleceği için kart fiyatları tekrar düşecek. Eğer şimdi alırsa ileride üzülür.
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Bu zamanda değmez evet ama bütçeler belli fiyatlar belli dostum Amerika'da yaşasaydık, şimdi RTX 3090 alırdık. Genişletmek için tıkla... Belli ama 1-2 ay içinde stoklar geri geleceği için kart fiyatları tekrar düşecek. Eğer şimdi alırsa ileride üzülür.
xylo14 Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 28 Şubat 2021 #14 Elindeki kartla idare etmeni, stok beklemeni tavsiye ederim. Ben olsam öyle yapardım.