R5 2600 için 5-6 bin TL ekran kartı tavsiyesi

karanlikburda76

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Kenarda bir sistemim var. İşlemcisi: Ryzen 5 2600 ve 16 GB RAM dahil her şeyi var ama tek ekran kartı yok. 5-6 bin TL civarı ekran kartı bakıyordum RX6600 ekran kartını gördüm en uygun ve en iyi bu sistemime olur mu? O fiyat aralığında hangi ekran kartını alabilirim? Kara Cuma'yı beklesem daha uyguna alabilir miyim?

Merhaba. Kenarda bir sistemim var. İşlemcisi: Ryzen 5 2600 ve 16 GB RAM dahil her şeyi var ama tek ekran kartı yok. 5-6 bin TL civarı ekran kartı bakıyordum RX6600 ekran kartını gördüm en uygun ve en iyi bu sistemime olur mu? O fiyat aralığında hangi ekran kartını alabilirim? Kara Cuma'yı beklesem daha uyguna alabilir miyim?
RTX 3060 Msi Aero kovalamanı öneririm aceleci davranma öyle indirimler oluyor ki gülesi geliyor insanın. Arkadaşım trendyolda 3060 aero satın aldı 5900'e.
5-6k arasında
3060
6500XT
RTX 3050
GTX 1660TI
2. Elde 2070s 1660ti bakabilirsin. (Minimum 1 yıl garantili bak.)

@Elegant Lotus 3060 ile darboğazın babasını yaşar.
Çok önemli bir husus değil açıkçası. Hertzine göre Fps sabitler işlemciye de biraz hız aşırtır oldu bitti. İleriye dönük olmak daha iyi basit düz hesap yerine.

Çok önemli bir husus değil açıkçası. Hertzine göre Fps sabitler işlemciye de biraz hız aşırtır oldu bitti. İleriye dönük olmak daha iyi basit düz hesap yerine.
Öyle olmuyor maalesef. Birebir 6700 XT + 1600 AF denedim. Elden Ring gibi zaten 60 FPS kilitli oyunda 48-49’a kadar FPS düşüyordu. İşlemci değiştirdim tertemiz oynuyorum. Darboğaz yani sanıldığı gibi aynı FPS’i verse iyi, sürekli drop olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı